Vrijstaande elektrische kachels

Creëer een betoverend vuur


Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld? Een elektrische haard is makkelijk te plaatsen en het enige dat u nodig heeft om het vuur aan te wakkeren, is een stopcontact. Geen schoorsteen, geen rookkanaal, alleen een simpele stekker die in het stopcontact gaat. Door het gebruik van LED-verlichting, spiegels en waterdamptechnieken ontstaat een realistisch vuurbeeld. In de showroom van Van Manen staan de nieuwste modellen elektrische haarden die gebruik maken van de meest moderne technieken. Daarmee wordt het vuurbeeld intenser en nog echter.

Alle vrijstaande elektrische kachels

Sfeer zonder afvoer


Wanneer u op zoek bent naar een stukje sfeer, maar op een eenvoudige manier wilt genieten van vuur, dan is een elektrische haard mogelijk iets voor u. Een elektrische haard is er in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een kleine cassette, die u vrijwel overal kunt plaatsen aan de wand. Maar ook kunt u gaan voor een groter model en deze in het midden van een ruimte plaatsen. Een andere optie is de plaatsing van een elektrische haard in een schouw. Daarmee creëert u een extra sfeervolle blikvanger voor uw kamer. Voldoende keuze als het gaat om een elektrische haard. Wij zetten graag de mogelijkheden voor u uit. Voor welke variant gaat u?

Alle elektrische inbouw haarden

Inbouw elektrisch haarden

Faber Opti-myst


Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect van de Faber Opti-myst zorgt voor een levendig vuurbeeld. Faber vindt het heel belangrijk dat ook bij een elektrische haard genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. Opti-myst maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ bij elektrische haarden.

Lees verder

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...

Dimplex Rana
Bekijk dit product
Frameless elektrische inbouwhaard met het realistische Optiflame vlambeeld.
Vergelijkbaar product in de showroom
Faber Solution Premium
Bekijk dit product
Met de Solution van Faber kunt u van meerdere kanten genieten van een sfeervol vlammenspel.
Brandend in de showroom