Vrijstaande elektrische kachels

Betoverend vuur met een elektrische sfeerhaard

Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld? Een elektrische sfeerhaard is makkelijk te plaatsen, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact! Geen schoorsteen of rookkanaal nodig, alleen een simpele stekker die in het stopcontact gaat. Zo kunt u eenvoudig en snel genieten van uw elektrische sfeerhaard. Een elektrische haard met warmte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! In de showroom van Van Manen staan de nieuwste modellen elektrische sfeerhaarden die gebruik maken van de meest moderne technieken. Daarmee wordt het vuurbeeld nog intenser en realistischer.

Een vrijstaande elektrische sfeerhaard kan vrijwel overal geplaatst worden. Zo kunt u zelf kiezen waar u uw vuur wilt laten branden! Vraag om advies in onze showroom. Wij helpen u graag met de juiste keuze voor elektrische sfeerhaard.

Alle vrijstaande elektrische kachels

Elektrische haard zonder afvoer

Wanneer u op zoek bent naar een stukje sfeer, maar op een eenvoudige manier wilt genieten van vuur, dan is een elektrische sfeerhaard mogelijk iets voor u. Met een moderne elektrische haard heeft u ontzettend veel vrijheid! Een elektrische sfeerhaard is namelijk vrijwel overal te plaatsen. In de keuken? De woonkamer? Of toch liever de slaapkamer? De plaatsingsmogelijkheden van de elektrische sfeerhaard zijn ongekend!

Zo kunt u kiezen voor een kleine cassette die aan de wand te plaatsen is, maar ook kunt u gaan voor een grote model en deze in het midden van een ruimte plaatsen. Zo wordt uw elektrische kachel dé blikvanger van de ruimte! Of wat dacht u van een schouw met elektrische haard? Voldoende keuze als het gaat om de plaatsing van een elektrische sfeerhaard! Wilt u een elektrische kachel kopen? Wij zetten graag de mogelijkheden voor u uit. Welke elektrische sfeerhaard heeft uw voorkeur?

Alle elektrische inbouw haarden

Inbouw elektrisch haarden

Elektrische sfeerhaard
Faber Opti-myst

Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect van de elektrische sfeerhaard Faber Opti-myst zorgt voor een levendig vuurbeeld. Faber vindt het heel belangrijk dat ook bij een elektrische sfeerhaard genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. Opti-myst maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ van elektrische sfeerhaarden.

Lees verder

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord stoken

Wie kan het nog? Goed hout stoken? Het is van groot belang dat u goed leert stoken wanneer u kiest voor een houthaard. De technieken worden steeds geoptimaliseerd, zodat u een moderne houthaard eenvoudig kunt bedienen. Maar om een sfeervol vlammenspel zonder rookoverlast te creëren, zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. Uw houtkachelspecialist Van Manen organiseert daarom door het jaar verschillende stookavonden.

Naar het kenniscentrum

Een greep uit ons assortiment...

Dimplex Rana
Bekijk dit product
Frameless elektrische inbouwhaard met het realistische Optiflame vlambeeld.
Vergelijkbaar product in de showroom
Faber Solution Premium
Bekijk dit product
Met de Solution van Faber kunt u van meerdere kanten genieten van een sfeervol vlammenspel.
Brandend in de showroom