Elektrische haarden: makkelijk voor elke woonkamer

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Sfeervol genieten met de elektrische haard

Wilt u genieten van sfeer in huis zonder een schoorsteen of rookkanaal te monteren? Dan is de elektrische haard of kachel iets voor u. Het vuurbeeld van de elektrische haard is levensecht en de plaatsing is erg makkelijk, het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Door middel van lampen en spiegels wordt een realistisch vuurbeeld gegeven. Soms wordt er zelfs waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is.

Elektrische haarden in alle stijlen

Van Manen haarden en kachels in Barneveld heeft een ruime keuze als u gaat voor een elektrische haard. De elektrische haard is ook in te bouwen in een schouw naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je, zoals gezegd, niet beperkt wordt door een afvoer. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld appartementen. De topmerken die wij voeren zijn Ruby en Faber.

Laat u adviseren in onze showroom

Wilt u meer weten over de elektrische haard kom dan naar de showroom in Barneveld! Onze adviseurs staan daar dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Van Manen haarden en kachels.