Vrijstaande elektrische kachels

Geniet eenvoudig een betoverend vuurbeeld


Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld? Een elektrische haard is makkelijk te plaatsen en het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Geen schoorsteen nodig, er hoeft geen rookkanaal gemonteerd te worden, alleen een simpele stekker die in het stopcontact gaat. Door het gebruik van LED-verlichting, spiegels en waterdamptechnieken creëert de elektrische haard een realistisch vuurbeeld. De meest moderne technieken worden gebruikt voor de nieuwste modellen elektrische haarden. Daarmee wordt het vuurbeeld intenser en nog echter.

Alle vrijstaande elektrische kachels

Sfeer zonder afvoer


Wanneer u op zoek bent naar een stukje sfeer, maar op een eenvoudige manier wilt genieten van vuur, dan is een elektrische haard mogelijk iets voor u. Een elektrische haard is in veel verschillende soorten en maten te krijgen. Zo kunt u kiezen voor een kleine cassette, die u vrijwel overal kunt plaatsen aan de wand. Maar ook kunt u kiezen voor een groter model en deze in het midden van een ruimte plaatsen. Een andere optie is de plaatsing van een elektrische haard in een schouw. Daarmee creëert u een extra sfeervolle blikvanger voor uw kamer. Voldoende keuze als het gaat om een elektrische haard. Voor welke variant gaat u?

Alle elektrische inbouw haarden

Inbouw elektrisch haarden

Faber Opti-myst


Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect van de Faber Opti-myst zorgt voor een levendig vuurbeeld. Faber vindt het heel belangrijk dat ook bij een elektrische haard genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. Opti-myst maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ bij elektrische haarden.

Lees verder

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektochtnaar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...