Vrijstaande elektrische kachels

De voordelen van een elektrische haard

Een elektrische haard is snel en gemakkelijk. Hij is makkelijk te plaatsen, want u hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen! Er is geen rookkanaal, gas of hout nodig. Dankzij de laatste technieken zijn de vlammen bovendien zeer realistisch en haast niet meer van echt te onderscheiden. U kunt dus gemakkelijk en voordelig genieten van alle voordelen van een traditionele open haard. Bent u op zoek naar sfeer en gemak? Dan is een elektrische sfeerhaard de oplossing die u zoekt. 

Met een moderne elektrische haard heeft u ontzettend veel vrijheid! Door verschillende mogelijkheden in elektrische inbouwhaarden en vrijstaande haarden zijn ze vrijwel overal te plaatsen. In de keuken? De woonkamer? Of toch liever de slaapkamer? Met een moderne elektrische haard is niets te gek.  

Alle vrijstaande elektrische kachels

De mogelijkheden van uw elektrische sfeerhaard

Door de afwezigheid van het rookkanaal is de elektrische kachel vrijwel overal in huis te plaatsen.  U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleine cassette aan de wand te bevestigen, maar ook kunt u gaan voor een vrijstaand model en deze in het midden van een ruimte plaatsen. Zo wordt uw elektrische haard dé blikvanger van de ruimte! Of wat dacht u van een indrukwekkende schouw met elektrische haard? Op het gebied van plaatsing is er dus meer dan voldoende keuze! Wilt u een elektrische kachel kopen? Wij zetten graag de mogelijkheden voor u uit. Welke model heeft uw voorkeur?


Alle elektrische inbouw haarden

Inbouw elektrisch haarden

 

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Moderne elektrische haarden van Faber

Van Manen is leverancier van de elektrische haarden van Faber. Dit merk besteedt veel tijd aan het onderzoeken en ontwikkelen van elektrische haarden met een ultiem vlammenspel. De open haarden van Faber zijn te herkennen aan een zeer realistisch vuurbeeld. Hun speciale Opti-myst technologie rekent af met het ‘platte vuurbeeld’ dat u ziet bij andere elektrische haarden. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect van de Opti-myst elektrische sfeerhaarden van Faber zorgt voor een bijzonder levendig en realistisch vuurbeeld.

Lees verder

Verantwoord Verwarmen met een elektrische haard

Elektriciteit is de energiebron van de toekomst. Een elektrische kachel is bijzonder praktisch, maar ook zuinig in gebruik. Er wordt geen warmte verspild en bovendien wordt uw koolstofuitstoot verminderd. Wil u uw woning sfeervol en Verantwoord Verwarmen? Een moderne elektrische haard met warmte kan eenvoudig in iedere woning geplaatst worden. Heeft u geen zin in het aanleggen van een rookkanaal? Woont u gasloos? Kies dan voor een elektrisch model. Meer weten? Bekijk het filmpje of lees de blogberichten in ons kenniscentrum.


Naar het kenniscentrum

Veilig én praktisch genieten

Het moge duidelijk zijn: de elektrische haard is bijzonder praktisch. Maar er zijn nog meer voordelen! Een elektrische haard met warmte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! In de showroom van Van Manen staan de nieuwste modellen elektrische sfeerhaarden die gebruik maken van de meest moderne technieken. Een elektrische haard kan u op koude dagen warm houden, maar doet dit natuurlijk zonder dat u brandveiligheidsmaatregelen hoeft te treffen! Ook hoeft u in tegenstelling tot een traditionele haard geen grote vrije ruimte open te laten rondom de haard. Het gebruik van elektrisch ‘vuur’ heeft nog een groot voordeel: u heeft niet te maken met vervelende verbrandingsgassen en u hoeft na gebruik geen assen of roet op te ruimen! U hoeft de kachel alleen aan te sluiten om onbegrensd te genieten van een sfeervol haardvuur. 


Uitgebreid assortiment elektrische haarden

Elektrische haarden komen in alle mogelijke soorten en maten. Er is voor ieder wat wils! Bij Van Manen hebben we een breed aanbod aan elektrische haarden en elektrische kachels. Wilt u een elektrische kachel kopen? Neem dan alvast een kijkje op onze website, of informeer naar de mogelijkheden. We hebben diverse soorten luxe sfeerhaarden. Of u nu zoekt naar een schouw met elektrische sfeerhaard, een elektrische inbouwhaard, een hangend model of juist een vrijstaande haard, bij Van Manen bent u aan het juiste adres. Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk de mogelijkheden met eigen ogen. Onze experts staan klaar om u te adviseren. Wij weten immers als geen ander de aankoop van een kachel of haard er niet zomaar een is. Bij Van Manen hebben we inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kachels en (elektrische) haarden. We hebben hierdoor alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een passend advies. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en wij zijn pas tevreden als u dat bent! 


Een greep uit ons assortiment...

Faber E-matrix 800/500 RD
Bekijk dit product
Prachtig vuurzicht bij de Faber E-Matrix dankzij de drie zijden.
Vergelijkbaar product in de showroom
Element4 Bidore 150 e links/rechts
Bekijk dit product
Brede hoekhaard van Element4 met sfeervol LED licht en vlameffect.
Vergelijkbaar product in de showroom
Element4 Trisore 100 e
Bekijk dit product
Brede elektrische haard van Element4 met vuurzicht van drie kanten.
Vergelijkbaar product in de showroom