Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Fair Fires

Een nieuwe generatie van zeer efficiënte, betrouwbare en stijlvolle elektrische haarden van hoge kwaliteit. Dat is Fair Fires!

Fair Fires

Eerlijk vuur, dat is waar het om gaat bij Fair Fires. Fair Fires produceert schitterende elektrische haarden die eenvoudig te bedienen zijn. Een nieuwe generatie van zeer efficiënte, betrouwbare en stijlvolle elektrische haarden van hoge kwaliteit. Fronthaarden, hoekhaarden en driezijdige haarden. Compacte haarden, maar ook zeer brede haarden die een werkelijke eyecatcher zijn voor uw woning. De haarden zijn eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of app. Wat dan ontstaat? Een sfeervol vlammenspel, aangename bijverwarming en het knetterende geluid van een echt houtvuur. Een elektrische haard van Fair Fires kan vrijwel overal geplaatst worden, in iedere woning, in elke ruimte. Wilt u dat ook? Ga het gesprek aan met één van onze adviseurs. 

Afbeelding
Afbeelding

Regel uw eigen vuur

Met een elektrische haard van Fair Fires, regelt u eenvoudig zelf het vlambeeld en de warmteafgifte. Dit kunt u doen met de bijgeleverde afstandsbediening. Maar u kunt er ook voor kiezen om op de app op uw smartphone of tablet te downloaden en op die manier de haard te bedienen. U kunt de vlamsnelheid aanpassen naar drie verschillende standen, de lichtintensiteit, u kunt de kleur van het vuur kiezen en de warmte afgifte. 

Een greep uit het assortiment van Fair Fires

Fair Fires Tru Vizion Solution 1000 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Solution 1000
Elektrisch
Geniet van een realistisch vuur met een elektrische haard van Fair Fires.
Fair Fires Tru Vizion Solution 1250 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Solution 1250
Elektrisch
Elektrische haard van Fair Fires met verwarmingselement, 3D functie en knetterend haardvuur met volumeregelaar.
Fair Fires Tru Vizion Pano 700 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Pano 700
Elektrisch
Prachtige elektrische haard van Fair Fires met vierkant vuurzicht.
Fair Fires Tru Vizion Pano 1500 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Pano 1500
Elektrisch
Geniet van een uniek vuurbeeld en aangename bijverwarming met een elektrische haard van Fair Fires.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM