Bezoek onze Showroom

Tv wand met bio ethanol haard 

Bij Van Manen haarden en kachels maken wij persoonlijke ontwerpen op maat. U maakt uw wensen kenbaar en onze adviseur laat de verschillende mogelijkheden zien terwijl u samen ons uitgebreide assortiment haarden en kachels in de showroom bekijkt. Aan de hand van uw voorkeuren, wordt een persoonlijke 3D tekening gemaakt. Ook voor een cinewall bent u bij ons aan het juiste adres. Een cinewall is een opstelling waarbij de tv en haard de belangrijkste plek innemen. Een sfeervol geheel waarbij ontstpanning voorop staat. Wilt u graag een cinewall met een echte open haard? Dan is een cinewall met bio-ethanol haard misschien de juiste keuze voor u. Wij helpen u graag!

Maak een afspraak voor showroombezoek

Cinewall met bio ethanol haard

Uniek aan dit type haard is dat er gewerkt wordt met open vuur. Bij andere brandstoffen, zoals hout, gas, propaangas, pellets en elektrisch, zit er altijd een ruit voor het vuur. Kiest u voor een tv-wand met bio-ethanol haard? Dan is dit niet het geval. Het open vuur maakt de sfeerbeleving dan ook uniek. De Planika haarden kunnen vrijwel overal geplaatst worden omdat er geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is.

Alle bio ethanol haarden

Tv wand met Planika bio ethanol haard

In ons assortiment vindt u de bio ethanol haarde van Planika. Dit zijn luxe haarden die van alle gemakken voorzien zijn. Door volautomatische ontsteking heeft u niet eens een lucifer nodig om het vuur te ontsteken. Eén druk op de knop van de afstandsbediening is voldoende om het vuur tot leven te laten komen. En wat voor vuur! Ook is het mogelijk om de haard met uw smartphone te bedienen.

Lees meer over Planika haarden

Uw eigen cinewall met bio-ethanol haard

Genieten van uw eigen thuisbioscoop met een haard van Van Manen? Wilt u graag een cinewall met bio-ethanol haard? Of twijfelt u nog of bio-ethanol de juiste keuze is? Maak een afspraak en laat u informeren door onze kundige adviseurs. Wilt u een cinewall met perfect geluid? Onze adviseur kan een uitsparing maken voor een soundbar. Liever een nis waarin u accessoires kwijt kunt? Of kastruimte waar u uw oude collectie dvd’s kunt opbergen? Het is allemaal mogelijk. Onze adviseurs helpen u graag met een perfect passend ontwerp.

Deskundig advies in de showroom

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Cinewall met bio-ethanol haard kopen in de showroom

De showroom van cinewall specialist Van Manen is altijd up-to-date. Regelmatig ondergaat onze showroom een metamorfose en worden oude modellen vervangen door nieuwe haarden en kachels voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u een cinewall met bio-ethanol haard kopen? In onze showroom vindt u diverse opstellingen van cinewalls met haarden. Ontdek de ongekende mogelijkheden bij Van Manen haarden en kachels en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment! Een bezoek aan onze showroom is elke keer weer een beleving op zich.

Alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Planika Fire Line Automatic 4 149 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 149 cm
Bio-ethanol
Geniet van een schitterend vuur met de Planika Fire Line Automatic 4.
Planika Fire Line Automatic 4 249 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 249 cm
Bio-ethanol
Met 2,49 meter is deze Planika Fire Line Automatic een echte eyecatcher.
Planika Fire Line Automatic 4 119 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 119 cm
Bio-ethanol
Deze bio-ethanol haard brengt eenvoudig en snel een gezellige sfeer bij u thuis.

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment