Bezoek onze Showroom

Cinewall met gashaard 

Is ontspanning wat u zoekt? Wilt u graag een rustpunt in uw woning? Een plek waar u heerlijk kunt relaxen na een drukke dag? Waar genoeg ruimte is om vrienden en familie te ontvangen, maar waar u ook tot uzelf kunt komen? Kies dan voor een cinewall met gashaard! Het beste van twee werelden om die totale ontspanning voor u te realiseren. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor showroombezoek

Ontspannen met een gashaard tv wand

Lekker onderuit op de bank of in uw luie stoel met een lekker drankje erbij en een gezellig haardvuur. En als kers op de taart ook nog eens uw favoriete film op tv. Klinkt niet verkeerd! Wilt u optimaal genieten van een ontspannen vuur én een klassieker op tv? Kies dan voor een cinewall met gashaard.

Wanneer u kiest voor een cinewall in uw woning, heeft u de keuze uit diverse haarden en kachels. Kiest u voor een tv-wand met gashaard, dan kiest u voor gemak en luxe. Het vuur van een gashaard is namelijk heel eenvoudig te bedienen en aan te passen naar uw wensen. U kiest zelf de hoogte van het vuur en de warmte die wordt afgestoten. Het vuur is eenvoudig te regelen met de afstandsbediening of met een app. Dat betekent volop genieten!

Alle gas inbouw haarden

Cinewall met gashaard op maat

Bent u enthousiast over het idee van een gashaard tv-wand in uw woning? Ga dan het gesprek aan met één van onze adviseurs! Samen ontwerpen we een prachtige tv-wand met gashaard die perfect past in uw interieur. Welke gashaard spreekt u aan? Is dat eentje met een heel breed vuurbeeld of juist een compact vuur? Wat voor cinewall past in uw woning? Is dat er één met veel kastruimte of juist een minimale opstelling waarbij tv én gashaard alle aandacht krijgen? Kiest u voor een wand met gashaard en tv dan zijn de mogelijkheden oneindig! Onze ervaren adviseurs weten precies wat mogelijk is en maken graag een 3D ontwerp voor u.

Lees meer over interieuradvies

Thuisbioscoop met gashaard wand met tv

Geniet van uw eigen thuisbioscoop met een gashaard wand met tv. In het ontwerp kan de adviseur rekening houden met uitsparing voor een soundbar, voor het perfecte geluid. Wilt u een boekenplank in uw tv-wand met gashaard? Een opbergnis om leuke accessoires tentoon te stellen? Kastruimte om spullen netjes in op te bergen? Het is allemaal mogelijk! Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de diverse opstellingen. U vindt in onze 1.500m2 showroom verschillende voorbeelden van een tv-wand met gashaard. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek!

Deskundig advies in de showroom

Cinewall met gashaard kopen in de showroom

De showroom van cinewall specialist Van Manen is altijd up-to-date. Regelmatig ondergaat onze showroom een metamorfose en worden oude modellen vervangen door nieuwe haarden en kachels voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u een cinewall met gashaard kopen? In onze showroom vindt u diverse opstellingen van cinewall met haard. Ontdek de ongekende mogelijkheden bij Van Manen haarden en kachels. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment! Een bezoek aan onze showroom is elke keer weer een beleving op zich.

Alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire W71/62F Houtkachel
Kalfire W71/62F
Hout
Moderne, vierkante fronthaard met ruim zicht op de vlammen.
DRU Metro 150XT Eco Wave Gashaard
DRU Metro 150XT Eco Wave
Gas
Schitterende gashaard van formaat met prachtig, realistisch vuurbeeld.
Kalfire GP115/75S Gashaard
Kalfire GP115/75S
Gas
Grote 3-zijdige gashaard van Kalfire voorzien van de nieuwste technieken.
Bellfires Horizon Bell Large Tunnel Gashaard
Bellfires Horizon Bell Large Tunnel
Gas
Een geweldige doorkijkhaard met schitterend breed vuurbeeld.