Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Element4

Element4 produceert eigentijdse gashaarden en bio-ethanol haarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staat voorop.

Element4

Een eigentijds interieur vraagt om een moderne haard. Een haard met een schitterende strakke vormgeving, ontworpen met oog voor detail. Element4 hecht veel waarde aan design en creëert daarmee unieke haarden. Daarnaast speelt innovatie een belangrijke rol, zowel op technisch gebied als op gebied van vormgeving. Element4 produceert een breed assortiment gashaarden van hoge kwaliteit. Stijlvol, maar eenvoudig in gebruik. Kortom, een aanwinst voor elk interieur. 

Quad burner

De Quad burner van Element4 bestaat uit 5 branders die op 4 verschillende manieren te schakelen zijn. Dat betekent genieten van de sfeer van een houtvuur, maar met alle gemakken van een gashaard! De nieuwe Quad burner technologie brengt maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur. Het vermogen is namelijk optimaal regelbaar, van 2 kW op 1 brander tot maar liefst 15kW wanneer alle branders maximaal zijn ingeschakeld. Zo kunt u precies de temperatuur én het vuurbeeld creëren waar u naar op zoek bent!

Een greep uit het assortiment van Element4

Element4 Sky Medium roomdivider bio Bio-ethanol haard
Element4 Sky Medium roomdivider bio
Bio-ethanol
Inbouw bio-ethanol haard van Element4. Door de ruit heeft de haard veel weg van een gashaard.
Element4 Summum 140 F Gashaard
Element4 Summum 140 F
Gas
De strakke eyecatcher van Element4.
Element4 Tenore 140 Gashaard
Element4 Tenore 140
Gas
Ondiepe doorkijk gashaard. 
Element4 Sky L tunnel outdoor Gashaard
Element4 Sky L tunnel outdoor
Gas
Verticale doorkijk gashaard voor buiten in de tuin of op het terras.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM