Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Liftdeurhaard

Wilt u ook graag genieten van een schitterend houtvuur? Vindt u het belangrijk dat de kachel eenvoudig te bedienen is? Een moderne liftdeurhaard is heel makkelijk in gebruik en daarnaast ook nog eens ontzettend sfeervol! Met de handgreep kunt u makkelijk de deur omhoog schuiven en hout bijvullen. De moderne houthaard met liftdeur is uitgerust met een efficiënte verbrandingstechniek, zodat u weinig brandhout nodig heeft en op een milieuvriendelijke wijze kunt stoken. Bij Van Manen haarden en kachels vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan houtkachels met liftdeur. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 107

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
  Verantwoord verwarmen
  Leer goed en verantwoord stoken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 107

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geniet optimaal van het vlammenspel

Twijfelt u tussen een veilige, dichte kachel of liever de charme van een open haard? Met een liftdeurhaard hoeft u niet te kiezen! Een houtkachel met liftdeur beschikt over een glazen deur welke u omhoog kunt draaien of schuiven, waardoor de deur uit het zicht verdwijnt. U heeft de keus of u met een open, halfopen of gesloten deur stookt. In open toestand geniet je van de aangename geur van hout en onbelemmerd zicht op het vuur. Met een gesloten deur profiteert u van een hoog rendement. 

Creëer uniek vuur met de Spartherm liftdeurhaard

Neem bijvoorbeeld de Spartherm liftdeurhaard. U kunt kiezen voor een greeploze liftdeur of een liftdeur met geïntegreerde handgreep. Voordeel van een greeploze liftdeur is dat de aandacht volledig uitgaat naar het vuur. De liftdeurhaard is eenvoudig te openen met een afneembare, losse handgreep. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een stijlvolle liftdeurhaard met vaste handgreep, die zorgt voor ultiem gebruiksgemak. Welke variant past het beste bij uw interieur? 

Voor ieder interieur

Voor ieder interieur is er een bijpassende liftdeur te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle inbouw houtkachel met liftdeur? Deze inbouwhaarden met liftdeur kunnen strak in worden gebouwd en passen daarmee uitstekend in een moderne inrichting. Maar ook wanneer u een meer klassieke smaak heeft, is er een passende liftdeurhaard te vinden in ons uitgebreide assortiment. Uiteraard zijn alle modellen voorzien van moderne verbrandingstechnieken. 

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een houthaard met liftdeur? U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Barneveld waar u een ruim assortiment aan verschillende houtkachels met liftdeur vindt. Bespreek uw wensen met onze adviseur en samen gaat u op zoek naar die ene open haard met liftdeur die uw hart sneller laat kloppen. En bij aankoop van een liftdeurhaard, krijgt u bij ons een stooktraining cadeau! Tijdens deze stookavond leert u waar een goed houtvuur aan voldoet. Zo kunt u eenvoudig zelf een verantwoord vuur stoken in uw eigen houthaard met liftdeur. 

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing