Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Interieurinspiratie bij Van Manen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kalfire haarden met ecobrander

Kalfire heeft een assortiment met gashaarden en houtkachels passend bij elke smaak en ieder interieur. Bij van Manen haarden en kachels vindt u de uitgebreide en afwisselende collectie in de showroom brandend opgesteld staan.

Kalfire gashaarden: de oorsprong

Kalfire is een Nederlands familiebedrijf dat in 1981 is opgestart en heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment met veel mogelijkheden. Ondanks de enorme groei die Kalfire heeft doorgemaakt is er nooit iets van dat karakter verloren gegaan. De Kalfire producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Doordat overal is gekozen voor de beste materialen en beproefde techniek kunt u erop rekenen dat u jarenlang geniet van een unieke haard of kachel.

De Eco-Line van Kalfire gashaarden

Kalfire heeft een Eco-Line gashaarden geproduceerd. Binnen deze lijn staan design en duurzaamheid bovenaan. Dankzij slimme technieken kunt u met een Eco-Line gashaard uw gasverbruik met 40% terugbrengen. Deze innovatie gaat zeker niet ten koste van de vormgeving. Duurzaamheid kan samengaan met prachtig design, zo bewijzen de Kalfire Fario Eco-line 160 en de Kalfire Fario Eco-line 60.

Kalfire Eco-Line bij Van Manen haarden en kachels

Kom naar Van Manen haarden en kachels in Barneveld voor de Kalfire Eco-Line gashaarden en bekijk de prachtige modellen in onze showroom. Ervaar het gemak en de aangename warmte en laat u adviseren!

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing