Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 56

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
  Verantwoord verwarmen
  Leer goed en verantwoord stoken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 56

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dik Geurts houtkachels

De houtkachels van Dik Geurts kenmerken zich door vakmanschap, warmte en een eigen design. Dik Geurts heeft een ruim assortiment houtkachels, inzet- en inbouwhaardenCV haarden en tuinhaarden. Een speciaal ingerichte hoek met de kachels van Dik Geurts vindt u bij Van Manen haarden en kachels.

Een Dik Geurts houtkachel past altijd bij uw woning

Als u kiest voor een kachel van Dik Geurts, dan kiest u voor innovatieve technische kwaliteit en vakmanschap door jarenlange ervaring. Met een houtkachel maakt u uw woning extra behaaglijk terwijl u geniet van een weergaloze optische ervaring. Wij helpen u graag met uw keuze voor een hout gestookte designkachel van Dik Geurts die past bij uw wensen, de bouwkundige mogelijkheden in uw huis en uw beschikbare budget! 

Heerlijk genieten van een Dik Geurts houtkachel

Een knapperend vuur heeft een aantrekkelijke en behaaglijke uitstraling. Bovendien kunt u met een hout gestookte kachel veel geld besparen op uw energierekening. Bij Van Manen haarden en kachels kunt u rekenen op een gedegen advies ten aanzien van de meest geschikte houtkachel in uw persoonlijke situatie. Dik Geurts is een topproducent van onder meer haarden en houtkachels van uitstekende kwaliteit. Bekijk de modellen Dik Geurts Instyle Corner LowDik Geurts Instyle Tiple Low en de Dik Geurts Ivar 8 Store eens!

Dik Geurts houtkachels bij Van Manen haarden en kachels

In onze showroom staan veel modellen van Dik Geurts (brandend) opgesteld. Bezoek onze showroom en vraag een adviseur om informatie. Wij staan u graag te woord en helpen u met de juiste keuze!

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing