Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Barbas houtkachels

Keep your fire for life! Dat is waar Barbas naar streeft. Deze Nederlandse fabrikant maakt kwaliteitskachels waar u een leven lang van kunt genieten.

Barbas haarden en kachels

Barbas heeft een ijzersterke naam op het gebied van houtkachels. Barbas levert haarden en kachels van de hoogste kwaliteit. Van Manen biedt alleen de beste houtkachels aan en daarom mogen de Barbas houtkachels niet ontbreken. Met een Barbas houtkachel of haard, gaat u voor jarenlang stookplezier en kunt u genieten van het sfeervolle vlammenspel en een aangename warmte. Alle Barbas haarden worden klantgericht geproduceerd in Nederland. De klant staat voorop, daardoor is bij Barbas veel mogelijk. Zo produceert Barbas geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk meubelstuk om uw interieur te verrijken. 

Barbas houtkachels met geringe afmetingen

Barbas houtkachels zijn kenmerkend door hun geringe afmetingen. Dankzij de beperkte inbouwdiepte is een Barbas haard in vrijwel iedere situatie te plaatsen. Zeker in een bestaande situatie, bijvoorbeeld ter vervanging van een open haard, is er altijd een Barbas (inzet)haard te vinden die perfect past. Zo kunt u genieten van een sfeervol vuur met een Hollands kwaliteitsproduct van Barbas. 

Een greep uit het Barbas houtkachel assortiment 

Barbas Unilux 80 Houtkachel
Barbas Unilux 80
Hout
De Barbas Unilux  is eenvoudig in te bouwen en geeft optimaal zicht op een prachtig vuur. Getoonde prijs is exclusief ...
Barbas Unilux 67 Houtkachel
Barbas Unilux 67
Hout
Geniet van een knapperend houtvuur met de Barbas Unilux 67. Getoonde prijs is exclusief kader.
Barbas Unilux 55 Houtkachel
Barbas Unilux 55
Hout
Ga voor een sfeervol vuur en een hoog rendement met deze compacte Barbas houtkachel. Getoonde prijs is exclusief kader.  ...
Barbas Unilux 75 Houtkachel
Barbas Unilux 75
Hout
Optimaal zicht op een spectaculair vuurbeeld met de Barbas Unilux 75. Getoonde prijs is exclusief kader.

Bewonder de Barbas houtkachels in onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM