Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Stookavond bij Van Manen

Wilt u genieten van een sfeervol, levendig vlammenspel zonder rookoverlast? Als extra service krijgt u bij aankoop van een houthaard of houtkachel een stooktraining cadeau. Geen Van Manen kachel of haard? Ook u bent welkom.

Geen overlastsituaties door goed stoken

Om optimaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op de juiste manier te stoken. Zo krijgt u niet alleen de perfecte vlam, maar is er ook van rookoverlast geen sprake. Door tegenstanders en gedupeerden van overlastsituaties wordt het stoken van hout vaak als "ouderwets" en "ongezond" neergezet. Onjuist, vinden wij bij Van Manen haarden en kachels. Het stoken van hout, mits wordt voldaan aan de juiste voorwaarden, is juist een verantwoorde en sfeervolle wijze van verwarmen!

 

Goed hout en de juiste technieken

Wij zijn experts op het gebied van houtstoken en weten als geen ander welk hout u het beste kunt gebruiken en welke technieken u moet toepassen. 

Een goed houtvuur voldoet aan 3 eisen:

1) Juiste opbouw
2) Genoeg luchttoevoer
3) Het juiste hout

De Zwitserse Methode

Tijdens de stookavond legt een adviseur u de theorie uit van de Zwitserse Methode door middel van een presentatie. Uiteraard vertellen wij ook welk hout u het beste kunt gebruiken. Vervolgens brengt u deze theorie samen met de adviseur in de praktijk. Wij gebruiken hiervoor verschillende haarden in onze showroom in Barneveld. Wij bieden nu ook stookavonden aan in onze vestiging in Beneden-Leeuwen. Geeft u bij het aanmelden dan ook aan welk type houtkachel (vrijstaand of inbouw) u zelf heeft zodat u in een zelfde soort haard kunt stoken.

Data:

Na de zomer organiseren wij weer stookavonden, zodra de data bekend zijn verschijnen ze hier.

Programma:

19.15 uur Ontvangst in onze showroom
19.30 uur Start presentatie
20.30 uur Pauze
20.45 uur Stoken met de adviseur in onze showroom
21.30 uur Einde stookavond

 

Aanmelden voor de stookavond

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Selecteer de juiste datum, geef hierbij aan welk type haard u heeft en met hoeveel personen u wenst te komen. Vragen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@huisenhaard.nl

Let op! Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam belandt. Houd daarom ook de spam van uw mailbox in de gaten voor de bevestiging én het programma. 

 


Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM