Bezoek onze Showroom

Openhaard schouw
maakt het plaatje compleet

Een voorzetschouw rond uw haard of kachel, is een eigentijdse maar stijlvolle toevoeging voor uw interieur. Het vuur krijgt als het ware een persoonlijke omlijsting, die volledig is afgestemd op uw smaak. Een moderne schouw of liever een klassieke schouw? Een strakke schouw of juist liever uitbundig? Van Manen heeft verschillende soorten en maten openhaard schouwen in het assortiment. Zo is er altijd een model te vinden dat bij u past.

Alle voorzetschouwen

Natuursteen schouw als klassiek element

Een omlopende natuursteen schouw wordt om uw haard heen tot aan de bouwkundige muur geplaatst. De natuursteen schouw omarmt als het ware de volledige haard en maakt deze weer één met de oorspronkelijke bouwmuur. Dit zorgt voor een strak en stijlvol geheel. Natuurlijk is de openhaard schouw helemaal aan te passen aan uw wensen en smaak. 

Alle omlopende schouwen

Klassieke schouw om
een vrijstaande kachel

Heeft u er weleens aan gedacht om een vrijstaande kachel te verrijken met een openhaard schouw? Dit geeft de kachel een meer klassiek uiterlijk en maakt het geheel een opvallende blikvanger voor uw interieur. U kunt kiezen uit een klassieke schouw of een moderne schouw. Op deze manier maakt u de vrijstaande kachel met schouw nog meer passend bij uw interieurstijl. Durf verrassende combinaties te maken met een openhaard schouw die past bij uw stjl. Van Manen helpt u daar graag bij! 

Lees verder

Strakke schouw voor uw interieur

Voor ieder interieur bieden wij een passende schouw. U kunt kiezen uit verschillende modellen, stijlen en steensoorten. Zoekt u een moderne schouw? Of liever toch een klassieke schouw? Of misschien toch een openhaard schouw? Ook hebben wij verschillende materialen, zoals een natuursteen schouw of een houten schouw. De mogelijkheden zijn oneindig! Ontdek wat allemaal kan in onze stijlvolle showroom in Barneveld. 

Alle schouwenNaar onze showroom

Altijd de nieuwste modellen openhaard schouwen

Onze showroom verandert voortdurend. Bij Van Manen vindt u de nieuwste modellen schouwen, gecombineerd met haarden en kachels die voorzien zijn van de meest moderne technieken. Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte sfeerhaard met schouw. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een sfeerhaard met schouw, passend bij uw wensen en interieur

Alle schouwenShowroom

Een greep uit ons assortiment...

France Artisanat Bragt
France Artisanat Bragt
Grote schouw, een echt blikvanger!
France Artisanat Raoul
France Artisanat Raoul
Moderne schouw
France Artisanat Epinal
France Artisanat Epinal
Sfeervolle natuursteen schouw