Voorzet schouwen

Eigentijdse omlijsting van vlammen

Een voorzetschouw rond uw haard of kachel, is een eigentijdse maar stijlvolle toevoeging voor uw interieur. Het vuur krijgt als het ware een persoonlijke omlijsting, die volledig is afgestemd op uw smaak. Modern of klassiek? Strak of uitbundig? Van Manen heeft verschillende soorten en maten schouwen in het assortiment. Zo is er altijd een model te vinden dat bij u past.

Alle voorzetschouwen

Klassieke omarming van vuur

Een omlopende schouw wordt om uw haard heen tot aan de bouwkundige muur geplaatst. Zo omarmt de schouw als het ware de volledige haard en maakt deze weer één met de oorspronkelijke bouwmuur. Dit geeft een strak en stijlvol geheel. Natuurlijk is de schouw helemaal aan te passen aan uw wensen en smaak.

Alle omlopende schouwen

Omlopende schouwen

Vuur met karakter

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw vrijstaande kachel te verrijken met een schouw? Dit geeft de kachel een klassiek uiterlijk en maakt het geheel nog meer het middelpunt van uw kamer. Het is eenvoudig om bijvoorbeeld stoer met klassiek te combineren. Zo creëert u helemaal uw eigen smaak en bepaalt u zelf de uitstraling van uw woonkamer. Durf verrassende combinaties te maken, die passen bij uw stijl. Van Manen helpt u daar graag bij!

Lees verder

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Passende schouw voor uw interieur

Voor ieder interieur bieden wij een passende schouw. U kunt kiezen uit verschillende modellen, stijlen en steensoorten. Zo is er de keuze uit bijvoorbeeld hout, kunststof of natuursteen zoals kalkzandsteen, marmer of een mix van steen en kunsthars. Elk materiaal heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Kiest u voor natuursteen dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. De keuzes zijn eindeloos.Ontdek deze keuzes in de sfeervolle showroom van Van Manen.

Alle schouwenNaar onze showroom

Altijd de nieuwste modellen

Onze showroom verandert voortdurend. Bij Van Manen vindt u de nieuwste modellen schouwen, gecombineerd met haarden en kachels die voorzien zijn van de meest moderne technieken. Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte schouw. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur

Alle schouwenShowroom

Een greep uit ons assortiment...

France Artisanat Bragt
Bekijk dit product
Grote schouw, een echt blikvanger!
Opgesteld in showroom
Van Manen Robusto
Bekijk dit product
Strakke robuuste schouw
Vergelijkbaar product in de showroom