Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Vrijstaande gashaarden

Letterlijk met vrienden of familie rond het vuur zitten kan met een vrijstaande gashaard. Een vrijstaande gashaard kan vrijwel overal in uw kamer geplaatst worden, los van de muur. Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte een vrije uitstraling. De vrijstaande gashaard straalt deze warmte uit naar alle kanten.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Interieurinspiratie bij Van Manen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bezoek de showroom

In de showroom van Van Manen haarden en kachels vindt u diverse modellen vrijstaande kachels. Kiest u voor een gaskachel vrijstaand? Dan gaat u voor gemak en de sfeer van echt vuur. Met 1 druk op de knop kan het genieten beginnen. De bediening is eenvoudig, zodat u controle heeft over de temperatuur en het vuurbeeld. Met de vrijstaande gashaard kunt u dus snel en gemakkelijk genieten van sfeer en warmte.

Vrijstaande elektrische haard of vrijstaande bio ethanol haard? 

Met een vrijstaande elektrische haard heeft u geen rookkanaal nodig. Een vrijstaande elektrische haard kan dan ook vrijwel overal geplaatst worden. Een vrijstaande bio ethanol haard past goed bij u wanneer u het milieu belangrijk vindt en u wilt dat een haard bij uw duurzame levenswijze past. Welke kachel past het beste bij u? Onze adviseurs geven u graag meer informatie over de voor- en nadelen van een vrijstaande elektrische haard en een vrijstaande bio ethanol haard. Ontdek de verschillende modellen in onze showroom.

Een gesloten systeem of open systeem 

Wanneer u gaat voor een vrijstaande gaskachel gesloten systeem, haalt de gaskachel de zuurstof die nodig is voor de verbranding van buiten. Daarmee is deze gaskachel uitermate geschikt voor moderne, goed geïsoleerde woningen. Een vrijstaande gaskachel gesloten systeem haalt de lucht uit de ruimte waar de vrijstaande gashaard staat. Wilt u weten welke variant het meest geschikt is voor uw woning? Breng een bezoek aan onze stijlvolle showroom. Onze adviseur helpt u graag!

Leer alles over de vrijstaande gashaard

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale gaskachel vrijstaand. Als u die eenmaal gevonden heeft, kunt u ook bij ons terecht voor advies over gebruik van uw kachel. Het is namelijk erg belangrijk dat u uw vrijstaande gashaard goed onderhoudt. Onderhoud is noodzakelijk om onveilige situaties te voorkomen. Lees er alles over in onze blogberichten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Of lees alvast:
 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing