Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Jøtul

Jøtul toont een stukje Noors vakmanschap. De kachels zijn functioneel met een modern design. Niet alleen innovatief, maar zo ontworpen dat ze vluchtige trends kunnen weerstaan.

Jøtul houtkachels

Profiteer tot en met 12 augustus van de Jotul zomer deals! Op de Jotul F163, de Jotul F105 R LL, de Jotul F 305 R LL, de Jotul F371v2 Advance BP en de Jotul F373v2 Advance BP ontvangt u tijdelijk een mooie korting. De korting is niet geldig voor reeds bestelde orders. Vraag naar de overige voorwaarden in de showroom.

Jøtul is één van ’s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie van verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou. Noorwegen kent immers zeer strenge winters! In Nederland zijn de winters een stuk minder streng, toch wil Van Manen deze Noorse krachtpatsers ook aanbieden op de Nederlandse markt. Zo kunt ook u genieten van dit oersterke stukje vakmanschap. 

Heat Storage System

Verschillende houtkachels van Jøtul zijn uit te breiden met het Heat Storage Systeem. De houtkachel blijft met het Heat Storage System langer warm nadat het vuur gedoofd is. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder hiervoor te hoeven stoken. 

Een greep uit het assortiment van Jøtul

Jotul F 263 Houtkachel
Jotul F 263
Hout
Strakke moderne houtkachel van gietijzer met zijruiten.
Jotul F 165 Houtkachel
Jotul F 165
Hout
Schitterend vuurzicht met de F165 én handige opbergruimte onder de stookkamer.
Jotul F 163 Houtkachel
Jotul F 163
Hout
De Jøtul F163: een moderne houthaard ideaal voor plaatsing in een hoek.
Jotul I 620 F Houtkachel
Jotul I 620 F
Hout
Moderne inzethaard van Jøtul uit de I 620 serie met frontaal zicht op het vuur.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM