Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Altech speksteenkachels

Oerdegelijke kwaliteitskachels van Nederlandse makelij. Met een Altech speksteenkachel kunt u langdurig genieten van een aangename warmte.

Altech: speksteenkachel specialist

Altech is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van vrijstaande speksteenkachels. De Altech kachels worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. Speksteen is een materiaal dat door haar unieke eigenschappen uitermate geschikt is om in te stoken. Speksteen heeft namelijk de eigenschap de warmte van het vuur op te slaan en die vervolgens geleidelijk af te geven. Zo kunt u met 2 tot 4 uur flink stoken, zeker 24 uur genieten van een aangename warmte! Met een Altech speksteenkachel maakt u een zeer milieubewuste keuze.

Afbeelding

Altech kachels voor een nóg hoger rendement

Altech kachels hebben een uniek rookgeleidingssysteem, zodat deze optimaal gebruik maken van de warmte die tijdens het stoken ontstaat. De rookgassen worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel meer dan 2 meter lang zijn! Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan de speksteen en kunt u nog langer genieten van warmte. 

Een greep uit alle Altech speksteenkachels

Altech Nobles Depot Houtkachel
Altech Nobles Depot
Hout
Opvallend stoere Altech speksteenkachel van bescheiden formaat met praktische opbergruimte.
Altech Eclips Gourmet Houtkachel
Altech Eclips Gourmet
Hout
Genieten van warmte, terwijl u een heerlijk gerecht bereidt. 
Altech Eclips Houtkachel
Altech Eclips
Hout
Geniet van warmte en houd tegelijkertijd rekening met het milieu. 

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM