Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dru

Creëer het ultieme vuur met een gashaard of houtkachel van Dru. Geniet met Dru van de nieuwste technieken en unieke designs.

Dru

Dru haarden en kachels brengen gezelligheid en sfeer in huis. Dru heeft een breed en uniek assortiment aan gashaarden en houtkachels, alles door eigen designers ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Dru introduceert ook de gas-ombouwgarantie. Dat betekent dat de fabrikant binnen 5 jaar na aanschaf van de haard, garandeert dat uw toestel kan worden omgebouwd naar een haard op propaangas. Van Manen is Inspiration Shop van DRU haarden en kachels. Dat betekent dat Van Manen exclusief door DRU geselecteerd en daarmee dé inspiratie-en belevingswinkel is op het gebied van gashaarden en houtkachels. In onze sfeervolle showroom bent u aan het juiste adres voor de complete collectie van DRU.

Eco Wave

Niet te warm en toch een levendig vuur? Dat kan eenvoudig met de Eco Wave techniek van Dru. De innovatieve gashaarden en gaskachels van Dru zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Voordelen Eco Wave:

  • Vol en natuurlijk vuur
  • Minder warmteafgifte
  • Besparen op uw energieverbruik

Een greep uit het assortiment van Dru

DRU Maestro 80/3 Eco Wave Gashaard
DRU Maestro 80/3 Eco Wave
Gas
Prachtige 3-zijdige gashaard met Eco Wave brandertechniek.
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave Gashaard
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave
Gas
Schitterende gashaard van Dru met 3-zijdig vlambeeld.
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave Gashaard
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave
Gas
Schitterende gashaard van Dru met 3-zijdig vlambeeld.
DRU Trio Gashaard
DRU Trio
Gas
Gaskachel met krachtige uitstraling en hoog vlambeeld.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM