Bezoek onze Showroom
Afbeelding

JAcobus

Oer-Hollandse houtkachels die hun ontwerp en innovatieve eigenschappen danken aan jarenlange ervaring en vakmanschap.

JAcobus

De duurzame JAcobus houtkachel heeft een aantal ijzersterke eigenschappen, zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. Bij Van Manen is naast een sfeervol vuurbeeld ook het milieu heel belangrijk. De kachel moet makkelijk zijn in het gebruik, zodat u zonder veel moeite kunt te genieten van een schitterend vuur. Dat kan met de Oer-Hollandse kachel van JAcobus. 

Uniek verbrandingssysteem

JAcobus heeft een uniek verbrandingssysteem ontwikkelt zodat de verbranding vele malen effectiever is en de uitstoot van koolmonoxide en fijnstof veel lager. Het systeem is zo revolutionair dat hierop octrooi is verleend. Bijkomend voordeel voor de gebruiker is dat de ruit van de kachel perfect schoon blijft dankzij deze techniek.  

Een greep uit het assortiment van JAcobus

JAcobus 6 Houtkachel
JAcobus 6
Hout
Kleine, robuuste sfeermaker met schitterend vlammenspel.
JAcobus 9 Houtkachel
JAcobus 9
Hout
Stoere, robuuste houtkachel met schitterend zicht op het levendige vlammenspel.
JAcobus 6 kook Houtkachel
JAcobus 6 kook
Hout
Bijzondere houtkachel van JAcobus om heerlijke gerechten mee te bereiden.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM