Afbeelding

JAcobus

Oer-Hollandse houtkachels die hun ontwerp en innovatieve eigenschappen danken aan jarenlange ervaring en vakmanschap.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

JAcobus

De duurzame JAcobus houtkachel heeft een aantal ijzersterke eigenschappen, zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. Bij Van Manen is naast een sfeervol vuurbeeld ook het milieu heel belangrijk. De kachel moet makkelijk zijn in het gebruik, zodat u zonder veel moeite kunt te genieten van een schitterend vuur. Dat kan met de Oer-Hollandse kachel van JAcobus. 

Uniek verbrandingssysteem

JAcobus heeft een uniek verbrandingssysteem ontwikkelt zodat de verbranding vele malen effectiever is en de uitstoot van koolmonoxide en fijnstof veel lager. Het systeem is zo revolutionair dat hierop octrooi is verleend. Bijkomend voordeel voor de gebruiker is dat de ruit van de kachel perfect schoon blijft dankzij deze techniek.  

Een greep uit het assortiment van JAcobus

JAcobus 9
Bekijk dit product
JAcobus 9
JAcobus
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM