Afbeelding

Morsø

Deense degelijke houtkachels vervaardigd van hoge kwaliteit gietijzer. Zo bent u verzekert van een leven lang genieten met een kachel van Morsø.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Morsø

Morsø is een Deense fabrikant die al 160 jaar gietijzeren houtkachels ontwerpt en maakt, passend in verschillende interieurstijlen. Morsø produceert fraaie en functionele gietijzeren kachels met aandacht voor het milieu. Alle houtkachels van deze Deense fabrikant zijn dan ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Hiermee bent u verzekerd van een houtkachel met een milieuvriendelijke productie en lage uitstoot. Morsø heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van ’s werelds grootste fabrikanten van gietijzeren houtkachels. Hierbij gaat het niet alleen om warmte, maar ook om een sfeervol vuur.

Aandacht voor milieu

Morsø kachels voldoen aan enkele van de strengste milieueisen ter wereld. Dit is met name van toepassing op de Noorse standaard NS 3058/3059, die strikte eisen stelt voor het minimaliseren van het uitstoten van deeltjes. Om onze toewijding aan het milieu te benadrukken is het merendeel van de Morsø kachels tegenwoordig tevens gecertificeerd met het ecolabel met de Scandinavische zwaan. 

Een greep uit het assortiment van Morsø

Morsø 1442
Bekijk dit product
Genieten van vuur met deze compacte gietijzeren houtkachel van Morsø.
Opgesteld in showroom
Morsø 2110
Bekijk dit product
Klassieke gietijzeren stralingskachel van Morsø met geribde zijkanten.
Vergelijkbaar product in de showroom
Morsø 3440
Bekijk dit product
Klassieke gietijzeren houtkachel met geavanceerd verbrandingssysteem.
Opgesteld in showroom
Morsø 6643
Bekijk dit product
Opvallende houtkachel van Morsø met bijzondere vorm en schitterend zicht op het vuur.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM