Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Morsø

Deense degelijke houtkachels vervaardigd van hoge kwaliteit gietijzer. Zo bent u verzekert van een leven lang genieten met een kachel van Morsø.

Morsø

Morsø is een Deense fabrikant die al 160 jaar gietijzeren houtkachels ontwerpt en maakt, passend in verschillende interieurstijlen. Morsø produceert fraaie en functionele gietijzeren kachels met aandacht voor het milieu. Alle houtkachels van deze Deense fabrikant zijn dan ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Hiermee bent u verzekerd van een houtkachel met een milieuvriendelijke productie en lage uitstoot. Morsø heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van ’s werelds grootste fabrikanten van gietijzeren houtkachels. Hierbij gaat het niet alleen om warmte, maar ook om een sfeervol vuur.

Aandacht voor milieu

Morsø kachels voldoen aan enkele van de strengste milieueisen ter wereld. Dit is met name van toepassing op de Noorse standaard NS 3058/3059, die strikte eisen stelt voor het minimaliseren van het uitstoten van deeltjes. Om onze toewijding aan het milieu te benadrukken is het merendeel van de Morsø kachels tegenwoordig tevens gecertificeerd met het ecolabel met de Scandinavische zwaan. 

Een greep uit het assortiment van Morsø

Morso 2110 Houtkachel
Morso 2110
Hout
Klassieke gietijzeren stralingskachel van Morsø met geribde zijkanten.
Morso 2110 Houtkachel
Morso 2110
Hout
Klassieke gietijzeren stralingskachel van Morsø met geribde zijkanten.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM