Iedere elektrische haard is uniek. Elk vuur is anders. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van echt vuur, maar een vlameffect wordt gecreëerd door verlichting en soms ook met waterdampen.

Elektrische inbouwhaard met bijzonder vuur

Het vlambeeld van de Dimplex Vega wordt gecreëerd door speciale Led-verlichting. De houtblokken zorgen voor een stoere look. De Dimplex Vega is een kaderloze inbouwhaard die strak kan worden ingebouwd. Het extra grote venster is maar liefst 109 cm breed. Daarmee is de elektrische haard een sfeervolle blikvanger voor uw interieur. Het vlambeeld verandert continue van vlamstructuur zodat u kunt genieten van een sfeervol en levendig vlammenspel. 

Unieke, moderne sfeerhaard van Dimplex

Deze unieke, moderne sfeerhaard is eenvoudig in te bouwen. De haard geeft geen warmte af, zodat u nergens rekening mee hoeft te houden. Het enige dat nodig is, is een stopcontact en het genieten kan beginnen!

Dimplex Vega in onze stijlvolle showroom

Deze bijzondere haard heeft een prominente plek gekregen in onze stijlvolle showroom in Barneveld. Kom daarom binnenkort een kijkje nemen en ontdek de Dimplex Vega en de andere haarden van Dimplex. Het aantal elektrische haarden in onze showroom wordt telkens verder uitgebreid, dus ook voor elektrische haarden bent u bij ons aan het juiste adres!