Altech staat bekend om zijn unieke speksteenkachels. Speksteen heeft als bijzondere eigenschap om warmte langer vast te houden en deze geleidelijk af te stoten. Met een speksteenkachel kunt u dan ook langer genieten van de warmte van het vuur.

Geniet langer van warmte met de Altech pelletkachel

Nu komt Altech met wat nieuws, namelijk een pelletkachel voorzien van speksteen! Hiermee kunt u duurzaam genieten van een heerlijke warmte. De Altech Torus pelletkachel is een schitterende, stoere, vrijstaande kachel. De kachels van Altech worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. De warmte van het prachtige vlammenspel wordt opgeslagen. Ook als het vuur gedoofd is, voelt u de warmte van de Altech speksteenkachel nog uren. Zo kunt u langdurig genieten van warmte door relatief kort te stoken.

Altech Torus frontmodel of liever 3-zijdig? 

Welke variant is het meest geschikt voor uw woning? Het frontmodel of de 3-zijdige variant? De Altech Torus 3-zijdig staat brandend opgesteld in onze uitgebreide showroom van 1500m2. Ervaar zelf de warmte van het vuur en geniet van het sfeervolle vlammenspel in onze showroom!  

Welke pellet kunt u gebruiken voor de pelletkachel? 

Wanneer u pellets koopt, is het belangrijk te letten op de kwaliteit. Er is namelijk nogal wat kwaliteitsverschil! Een pellet is een korrel die bestaat uit samengeperst restmateriaal. Pellets vallen dan ook onder de zogenaamde hernieuwbare energiebronnen. Wanneer u pellets koopt, zijn deze vaak voorzien van keurmerken, namelijk EN-Plus, A1 en DIN-Plus. Goede pellets beschikken over minimaal 2 van deze 3 keurmerken. Daarnaast moeten de pellets gemaakt zijn van 100% naaldhout (licht van kleur). Pellets zonder keurmerk kunnen schade aanrichten aan uw kachel. Pellets met een keurmerk voldoen aan minimale eisen, waardoor de samenstelling grotendeels gelijk is.


 

Ontdek ons uitgebreide assortiment pelletkachels 

Bent u gecharmeerd door deze schitterende pelletkachel? Breng binnenkort een bezoek aan onze uitgebreide showroom en laat u verleiden door de Altech Torus pelletkachel. Deze is brandend te zien in de showroom van Van Manen! Onze adviseurs laten u graag de Altech Torus pelletkachel zien en vertellen u meer over de technieken en het gebruikersgemak. 

Meer lezen?