Is een realistisch vlammenspel voor u belangrijk? De Bellfires Smart Bell 75/70 is recentelijk toegevoegd aan onze schitterende showroom. 

Deze moderne inzethaard van Bellfires is een ware blikvanger. En dat is niet zomaar! Met deze haard kunt u namelijk genieten van een heerlijke warmte en een realistisch vlammenspel met maar één druk op de knop.

Schitterend vuur met de Premium Fire brander

De Bellfires Smart Bell 75/70 is voorzien van een Premium Fire brander. Deze brander biedt een levensecht vuurbeeld door de brandende houstammen en het gloeiende kolenbed. Daarnaast is deze brander ook schakelbaar, zodat het toestel perfect te gebruiken is tijdens minder koude dagen. Met deze gashaard is het vuur bijna niet te onderscheiden van een traditioneel houtvuur! 

Eenvoudig plaatsen door beperkte inbouwdiepte

De beperkte inbouwdiepte van de Bellfires Smart Bell 75/70 zorgt voor veel plaatsingsmogelijkheden. Zo kunt u ook in kleinere ruimtes genieten van dit levensechte vuur. Wilt u zelf dit vuur zien en ervaren? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag zien wat allemaal mogelijk is met deze schitterende gashaard.