Het is ons vak om klanten te helpen aan een haard of kachel die bij hen past. Dat is niet altijd eenvoudig, zeker niet als de klant zelf niet weet welke richting hij op wil. Wij geven eerlijk advies en vertellen over de mogelijkheden. Wat is het dan fijn om een positieve review te lezen waaruit blijkt dat we ons werk goed hebben gedaan.

"Wij ontvingen deskundig advies"

De oriëntatie voor een haard of kachel begint meestal online, maar klanten kunnen ook blanco onze showroom instappen voor advies op maat. Zo kwam ook Gijs onze showroom binnen. "In de herfstvakantie van 2018 waren wij bij Van Manen. Onder het genot van een kop koffie met een koekje werden wij geïnformeerd over mogelijke haarden. We ontvingen deskundig advies en werden op maat bediend. Anderhalf uur later was de deal rond."

"De werknemers gingen zorgvuldig te werk"

Er werd een datum geprikt voor de installatie van de haard en een aantal weken later stonden onze monteurs bij Gijs voor de deur. "Keurig volgens afspraak werd de haard begin december geplaatst. De werknemers gingen zorgvuldig te werk en stemden goed met ons af. Na een dag hard werken was de klus geklaard. Vanaf dag 1 genieten wij van onze aankoop. Wij geven van Manen in Barneveld een dikke pluim!"

Eerlijk advies en goede service bij Van Manen

Bent u ook op zoek naar een haard? Wilt u naar een showroom waar eerlijk advies en service bovenaan staan? Breng dan een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld. Heeft u al een haard bij ons gekocht? Dan ontvangen wij graag uw review. Deze kunt u mailen naar communicatie@huisenhaard.nl .