Elektriciteit wordt ook wel de energiebron van de toekomst genoemd. U vindt in onze showroom dan ook verschillende elektrische haarden en kachels. Een mooi alternatief voor vuur in woningen waar een rookkanaal niet kan of een gasaansluiting mist.

Compacte, elektrische inbouwhaard van Element4

De Element4 Trisore 50E is een compacte, elektrische inbouwhaard van Element4. Bent u op zoek naar een haard met een stijlvol design dat past binnen een eigentijds interieur? Dan zijn de haarden van Element4 zeker het overwegen waard! In ons assortiment vindt u elektrische haarden van Element4, maar ook moderne gashaarden

Element4 Trisore 50E elektrische haard

Uniek design en oog voor detail

Kenmerkend aan de haarden en kachels van Element4 is het unieke design en oog voor detail. Daarnaast speelt innovatie een belangrijke rol, zowel op technisch gebied als op gebied van vormgeving. Stijlvol en eenvoudig in gebruik. 

Geniet van een heerlijke bijverwarming met de Trisore 50E

Bij de Trisore 50E kunt u kiezen uit de houtset Woodland (standaard) of de houtset Zilverberk met elk hun eigen uitstraling. Voordeel aan de Trisore 50E is dat deze elektrische haard warmte afgeeft van 1-2 kW. Een aangename bijverwarming die de ergste kou verdrijft. Uiteraard is de verwarming ook uit te schakelen, zodat alleen het schitterende vlammenspel overblijft. Door de geringe inbouwdiepte is deze 3-zijdige haard relatief eenvoudig te plaatsen.  Elektrische haarden zijn niet bedoeld als hoofdverwarming, maar worden geplaatst om de gezellige sfeer van vuur te imiteren. 

Element4 Trisore 50E elektrische haard

Elektrische haard voor optimaal gebruiksgemak

Deze elektrische haarden staan garant voor optimaal gebruiksgemak en een ultieme sfeer. Dat betekent optimaal genieten van de sfeer van vuur. De Trisore 50 is het kleinste 3-zijdige toestel uit de nieuwe serie elektrische haarden van Element4. De haard is 50 cm breed en standaard voorzien van anti-reflectie glas en realistische houtset. Het LED-licht en vlameffect kunt u naar eigen smaak aanpassen.

Schitterende elektrische haarden in de showroom

Wilt u meer weten over de plaatsing van een elektrische haard in uw woning of de haarden in ons assortiment? U bent van harte welkom in onze 1500m2 showroom in Barneveld. U vindt hier diverse elektrische haarden brandend opgesteld. Zowel de compacte modellen als de Trisore 50E van Element4 als grotere modellen.