Wij hebben de primeur! Niet voor 1 haard, maar voor maar liefst 2 haarden. De Barbas Evolux 65-45 en de Dru Maestro Tall Eco Wave zijn als eerste in Nederland brandend bij ons te bewonderen! Komt u binnenkort langs om ze te bewonderen? 

Moderne inbouw houthaard van Barbas

De Barbas Evolux 65-45 is een moderne inbouw houthaard met schitterend vuurzicht. De haard is volledig luchtdicht, wat betekent dat de haard zuurstof van buiten de ruimte haalt om het hout te laten branden. Zo wordt uw ventilatiesysteem niet verstoord en kunt u optimaal genieten van uw houthaard. 

Maak uw haard compleet met een fire screen 

Houdt u van een authentieke open gestookte haard, maar bent u toch op zoek naar een haard met een hoog rendement? Zoek dan niet verder! Door te kiezen voor het optionele fire screen is het net of u naar een open gestookte haard kijkt, alleen met het rendement van een gesloten toestel. Met een vermogen van 14,8 kW is de haard geschikt om grotere ruimtes te verwarmen. 

Bespaar energie met de Dru Maestro Tall Eco Wave

Liever een gashaard? Ook de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave vindt u als eerste brandend bij Van Manen! Op onze nieuwe afdeling Slaapkamers staat deze schitterende haard sfeervol te branden. Door de verticale ruit krijgt het vuur alle ruimte om mooi te vlammen.  Dankzij het Eco Wave systeem kunt u eenvoudig het vermogen van de brander terugbrengen met behoud van een schitterend vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in de ruimte. Zo kunt u blijven genieten van een prachtig vuur en bespaart u tot 50% op uw energieverbruik! 

Bezoek onze showroom voor meer inspiratie

Wij zijn er trots op dat de Barbas Evolux 65-45 en de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave als eerste brandend in onze showroom staat. Wilt u zelf deze haarden komen bewonderen? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom om inspiratie op te doen. Bij ons vindt u honderden opstellingen haarden en kachels. Wilt u graag een haard, maar weet u niet goed welke het meest geschikt is voor uw woning? Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en geven persoonlijk advies op maat. Wij hopen u binnenkort te begroeten.