Wanneer u een haard of kachel koopt bij Van Manen, kunt u ervoor kiezen om er een op maat gemaakte kast of plateau bij te laten maken. Geheel vervaardigd naar uw wensen en smaak.

Op maat gemaakte kast

U kunt samen met onze adviseur een kast ontwerpen die geheel naar eigen smaak en wens gemaakt wordt door onze vakkundige meubelmaker. Zo bent u verzekerd van een uniek product waarbij een stukje vakmanschap komt kijken. Net als bij onze haarden en kachels, leveren wij geen half werk. Tot in het kleinste detail wordt de kast geheel naar uw wensen gemaakt.

Een plateau zorgt voor de ultieme afwerking

Een plateau zorgt voor de ultieme afwerking van uw haard. Het is eigenlijk een moderne variant van de schouw. Een plateau wordt gemaakt van verschillende soorten natuursteen, zoals kalkzandsteen en marmer. Deze verschillende soorten steen hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en uitstraling.Van Manen staat voor meer dan vuur alleen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Hoe wilt u dat uw haard er uiteindelijk uitziet? Voor welke uitstraling gaat u? Kiest u voor modern en strak, of voor stoer en robuust? Een plateau en kast bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw haard. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en hij laat u graag zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Van Manen staat namelijk voor meer dan vuur alleen. Wij gaan voor het totaalbeeld. Zo ondergaat uw kamer een complete metamorfose met hoogwaardige producten waarvan u nog lang kunt genieten.

Altijd de nieuwste modellen in onze showroom

Onze showroom verandert voortdurend. Niet alleen de gashaarden en houtkachels worden regelmatig vervangen door nieuwe modellen, ook plaatsen wij nieuwe kasten en plateau’s. Wanneer u door onze showroom loopt, krijgt u een idee wat er allemaal mogelijk is bij Van Manen. Als u ervoor kiest om een kast of plateau op maat te laten maken, schroom dan niet om al uw wensen en verlangens kenbaar te maken. Onze adviseur zet graag een extra stapje voor u om uiteindelijk samen met u die unieke kast of plateau te ontwerpen die perfect past in het totaalplaatje. Wij denken in mogelijkheden!