"Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk", schrijft Frank in zijn mail. In zijn nieuwe woning heeft hij niet 1, maar 2 haarden laten installeren door Van Manen! 

"We kozen voor een gashaard én een houthaard"

Het was niet de eerste keer dat Frank in zee ging met Van Manen. "In onze vorige woning hebben we ook een haard door Van Manen laten installeren." In de nieuwe woning is gekozen voor een gesloten gashaard in de eetkamer. En in de woonkamer is een houthaard geplaatst. 

"De monteurs werkten heel netjes"

"Om even te benadrukken; niet alleen de haarden zijn buitengewoon zorgvuldig en netjes in elkaar gezet. Beide monteurs zijn bovendien zeer correct en beleefd en werken heel netjes! De haarden zitten er strak in. Tot op de milimeter. De nieuwe parketvloer werd keurig afgedekt en alles naderhand weer opgeruimd." 

Sfeervolle gesloten gashaard in de eetkamer

Voor de eetkamer heeft Frank gekozen voor de Kalfire GP75/59F. Deze gashaard is voorzien van de nieuwste technieken en creëert een vuur dat veel wegheeft van een eigentijds houtvuur. De eenvoudige bediening maakt dat er snel genoten kan worden van de warmte en sfeer van vuur. Ook kan er gekozen worden voor de Natural Spark Generator (NSG) in combinatie met de Hybride functie. De NSG zorgt ervoor dat de vlammen vonkjes afgeven, net als bij echt houtvuur. Met de Hybride functie, wordt er Led-verlichting geplaatst onder het branderbed. Dit zorgt voor een gloeiend effect. 

Eigentijdse houthaard voor de woonkamer

In de woonkamer is de Kalfire W71/62F met design binnenwerk geplaatst. Deze moderne, vierkante fronthaard biedt ruim zicht op de vlammen. De liftdeur maakt het eenvoudig om de kachel te ontsteken en hout bij te vullen. Voor het schoonmaken van de ruit, heeft Kalfire een verborgen hendel bedacht. Als de hendel 180 graden naar links wordt gedraaid, kantelt de ruit naar voren. Daardoor valt het vuil van de ruit automatisch in de verbrandingskamer en kan de haard eenvoudig gereinigd worden. 

Bekijk het filmpje over de plaatsing van de haarden

Naast foto's heeft Frank ook een filmpje gemaakt over de plaatsing van de haarden. We delen deze graag met u zodat u een beetje een indruk krijgt hoe wij een haard plaatsen en hoe onze monteurs te werk gaan. 

Filmpje van de plaatsing

Kalfire in onze showroom

In onze veelzijdige showroom staan diverse haarden van Kalfire opgesteld, zowel houthaarden als gashaarden. Ook de twee haarden die bij Frank zijn geplaatst, vindt u in onze showroom in Barneveld. Bent u benieuwd naar de Kalfire W71/62 F en de Kalfire GP75/59F? U bent van harte welkom!