Met de plannen voor een totale metamorfose voor hun woning, bezochen Dik en Anita Agterberg het Van Manen Woonthemacentrum in Barneveld.

"Wij kenden het Van Manen Woonthemacentrum al langer. In het verleden hebben we een vloer en een keuken van Van Manen aangeschaft. Met de plannen voor een verbouwing in ons hoofd, bezochten we opnieuw het Van Manen Woonthemacentrum. We vonden een hele mooie parketvloer en keken nog even rond bij de afdeling haarden en kachels", vertelt Anita. 

Daar liep het stel de Jydepejsen Troja 44 tegen het lijf. "We waren op slag verliefd!"

"Na het opvragen van wat informatie zijn we terug naar de showroom in Barneveld gegaan voor een tweede gesprek met Gerbert van Dam. Hij heeft er ook voor gezorgd dat hij de juiste informatie over de vloer in zijn bezit kreeg. De vloer gaat binnenkort ook nog gelegd worden

Na de aankoop van de haard begon voor ons de gehele verbouwing. De plaatsing werd heel praktisch om onze vakantie heen gepland. Op de dag van de plaatsing kon het slopen beginnen, we hadden ons een beetje vergist in de impact dat een verbouwing heeft.

Gelukkig heeft Maarten alles heel netjes opgelost en zelfs de muur hersteld. Uiteindelijk is de haard geheel naar onze zin geplaatst en hebben we heel erg veel zin om lekker bij het haardvuur te gaan zitten."

Wilt u ook een mooie speksteenkachel in uw woonkamer? Ontdek de mogelijkheden in onze stijlvolle showroom in Barneveld of neem contact met ons op voor een afspraak.