"We zijn erg tevreden over onze Element4 en het werk dat Van Manen heeft verricht", schrijft een klant in een mail naar ons. Wat fijn om te lezen dat klanten onze manier van werken waarderen!

Geniet mee van de Element4 Sky Tunnel gashaard

Om u mee te laten genieten van de Sky Tunnel MKII die wij recentelijk geplaatst hebben, vindt u hier de foto's. 

Hoge doorkijk gashaard met modernste technieken

De Element4 Sky Tunnel MKII is een hoge doorkijkhaard van maar liefst 160 cm! Hierdoor heeft u schitterend zicht op het vlammenspel. Om de haard helemaal aan te passen naar uw eigen smaak, kunt u kiezen uit verschillende branderdecoratie zoals een realistische houtset, witte Carrara kiezels of marmerspit. Liever geen doorkijkhaard? De Sky is ook leverbaar in een frontmodel

Plaats de Element4 Sky Tunnel Outdoor buiten

De Element4 Sky Tunnel is ook verkrijgbaar in een variant die buiten geplaatst kan worden. De Element4 Sky Tunnel Outdoor is een eigentijdse gashaard met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruikersgemak staat voorop in dit ontwerp.

Outdoor serie gashaarden om buiten te genieten

Met de outdoor serie van Element4 kunt u buiten genieten van de warmte en sfeer van vuur. Bent u graag buiten en wilt u 's avonds langer buiten zitten? Ook als het frisser wordt? Dan is een buitenhaard misschien wel wat voor u! 

Bezoek onze showroom en laat u overtuigen

Twijfelt u nog over de aankoop van een haard bij Van Manen? Lees dan onze reviews of klantverhalen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld waar onze adviseurs u meteen kunnen voorzien van meer informatie. De Element4 Sky Tunnel MKII kunt u brandend zien in onze veelzijdige showroom. Laat u overtuigen door het schitterende vuur!