Jos en Marion Nieuwmeijer hebben bewust voor Van Manen gekozen om het vertrouwen dat zij hadden in het vakmanschap. "We zijn zeer tevreden."

"Via de Eigen Huis Verbouwen en Inrichten beurs in Utrecht zijn wij in contact gekomen met Van Manen. We hebben daar ter plekke met Gerbert van Dam om tafel gezeten, maar op zijn advies hebben we nadien de showroom in Barneveld bezocht", vertelt Jos. 

"De verkoper had duidelijk kennis van zaken"

In de showroom hebben Jos en Marion de defenitieve keuze voor een haard van Kalfire gemaakt en een offerte laten opstellen. "Het enige wat we wisten was dat er een televisie boven de haard geplaatst moest worden, voor de rest hebben we ons door Gerbert laten adviseren. Hij kwam met goed advies en kwam ook met een duidelijke uitleg waarom hij dit adviseerde. Hij had duidelijk kennis van zaken en dat gaf ons veel vertrouwen."

  

"Van Manen levert maatwerk en voert dat perfect uit"

"De realisatie van het project bestond uit echt maatwerk, we vertrouwden op Van Manen voor de perfecte uitvoer. En we kwamen niet bedrogen uit!" 

De montage duurde twee dagen. Eerst werd de oude schouw afgebroken (zie foto’s). Na het sloopwerk is de haard geïnstalleerd, de schouw met speciale, brandwerende isolatiematerialen opgebouwd en saus-klaar opgeleverd. "We hebben zelf besloten de schouw zo te laten omdat we erg veel positieve reacties kregen op de beton-look."

"De plaatsing van de gashaard verliep vlekkenloos"

Terugkijkend op het hele project, van showroombezoek tot realisatie, zijn Jos en Marion zeer tevreden. Marion: "Alles verliep eigenlijk vlekkenloos. Het is belangrijk om de tekening als leidend te houden voor de montage. Ik wilde graag wat kleine aanpassingen maar dat bleek toch niet mooi te zijn. Op de tekening van de adviseur is alles heel goed en duidelijk uitgezocht." 

  

Bezoek onze showroom voor de mogelijkheden

Heeft u ook een duidelijk beeld hoe uw kamer eruit moet komen te zien? Weet u welke gashaard u in uw kamer wilt laten plaatsen? Wilt u ook advies over de toevoeging van een persoonlijke plateau of een kast op maat? Dat is allemaal mogelijk bij Van Manen! Wij verkopen niet alleen haarden en kachels maar denken aan het totaalplaatje. Laat u daarom adviseren in onze showroom en ontdek de oneindige mogelijkheden.