"Al hadden de adviseurs en installateurs van Van Manen de helft van hun energie erin gestoken, dan was het nog fantastisch geweest."

Moderne gashaard ter vervanging van een oude potkachel

Van Manen haarden en kachels heeft bij Klaas en Esther van de Vuurst een gloednieuwe Global Fires 60 Triple geplaatst ter vervanging van een oude potkachel. De potkachel heeft jaren voor warmte gezorgd, maar Klaas en Esther waren toe aan wat anders, een nieuwe haard of kachel die zou zorgen voor warmte en sfeer. "De laatste tijd hadden mijn man en ik het steeds vaker over een nieuwe haard. Jaren geleden was ik al eens bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld geweest en we besloten een bezoek aan de showroom te brengen. We keken onze ogen uit. Echter was er wel een probleem. We wilden allebei wat anders. Ik droomde van een moderne haard, terwijl mijn man liever een landelijke haard wilde’’, vertelt Esther van de Vuurst.

"De gashaard is eenvoudig te bedienen"

Samen met de verkoopadviseur liepen Esther en Klaas van de Vuurst door de showroom. De adviseur liet allerlei modellen zien, zowel landelijk als modern. Uiteindelijk kwamen ze bij de Global 60 Triple. ,,We waren meteen verkocht. Een gashaard die eenvoudig te bedienen is en veel sfeer en warmte brengt doordat het vuur zichtbaar is van 3 kanten. En de oude potkachel zou er eindelijk uit gaan."

"De monteurs zijn ontzettend goed op elkaar ingespeeld"

Monteurs Pieter en William hebben de installatie voor hun rekening genomen. Esther: "Wat zijn zij enorm goed op elkaar ingespeeld! Ze dachten heel goed mee en deden wel 10 stappen extra voor ons als klant. Al hadden zij de helft van hun energie erin gestoken, dan was het nog fantastisch geweest. Pieter en William hebben de haard vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn er dan ook ontzettend blij mee."

"Van Manen heeft een fantastisch assortiment"

Esther van de Vuurst werkt zelf in de zorg en wanneer iemand het heeft over de aanschaf van een kachel of haard, beveelt zij Van Manen aan. ,,Van Manen heeft een grote showroom met een fantastisch aanbod. Er is heel veel te zien, maar het advies van de verkoper maakt het makkelijker om een keuze te maken. Zelf hebben wij niet veel verstand van kachels en haarden, maar de adviseur dacht echt met ons mee. Van Manen levert werkelijk super service!’’

"De nieuwe haard creëert zo'n andere sfeer"

De Global Fires 60 Triple heeft de oude situatie met de potkachel vervangen en de woonkamer onderging een ware metamorfose. ,,Het is net of we een compleet andere woonkamer hebben. De nieuwe haard creëert zo’n andere sfeer! Het is heerlijk dat we nu kunnen genieten van de warmte, maar ook kunnen kijken naar het vlammenspel. Eigenlijk hadden we de potkachel jaren eerder moeten vervangen.’’