In de nieuwe woonkamer van Anna en Jos, staat de gashaard sfeervol te branden. Het gezellige zitje dat gecreëerd is bij het vuur nodigt uit om plaats te nemen. 

Om lekker te gaan zitten, te verdrinken in het schitterende vlammenspel en te genieten van de heerlijke warmte. “Het was nog niet makkelijk om de perfecte haard te vinden. Wij wisten heel goed wat we wilden, maar na het eerste bezoek aan een haardenzaak in Leiden waren we niet tevreden over het advies”, vertelt Anna.

"Een vriendin wees ons op Van Manen"

De familie Van Wijk kreeg het advies om een inbouwhaard te laten plaatsen, maar het laatste waar zij op zaten te wachten was nog een verbouwing. De orde in hun nieuwe woning was net terug na een grondige renovatie. Anna en Jos zagen het niet zitten om weer te gaan breken om een inbouwhaard te plaatsen. "Toen wees een vriendin ons op Van Manen haarden en kachels. We namen contact op en vertelden wat wij wilden", vertelt Anna. 

  

"Onze wensen op de eerste plaats"

"Het viel meteen op dat onze wensen op de eerste plaats stonden.” Anna en Jos wilden namelijk graag een inzethaard op gas die mooi zou passen in de opening waar voorheen een open haard zat. “Heel veel keuze was er niet, doordat we gebonden waren aan bepaalde afmetingen. Maar uiteindelijk is het de Wanders S60 front  geworden. Het is prettig hoe verkoopadviseur Gerbert van Dam heeft meegedacht over de verschillende opties. We zijn hier goed in begeleid en kregen duidelijke uitleg over de mogelijkheden.”

  

"De monteurs hebben netjes gewerkt"

In het najaar was het zover en kwamen de monteurs van Van Manen langs om de haard te plaatsen. “Er werd heel netjes gewerkt en de mannen hebben alles keurig achtergelaten. Nu kon het echte genieten beginnen. Ons mooie huis klaar met een schitterende gashaard die het plaatje compleet maakt.” De familie van Wijk heeft al vele avonden genoten van hun gashaard. “Het maakt onze kamer helemaal af. Het is heerlijk om na een lange werkdag thuis te komen en te relaxen bij de haard.”

Van Manen denkt in mogelijkheden

Heeft u ook specifieke wensen voor de plaatsing van een gashaard of houtkachel? Misschien op zoek naar een inzethaard die eenvoudig te plaatsen is? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom. Onze adviseurs denken graag met u mee en gaan op zoek naar een oplossing waar u helemaal tevreden mee bent. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in Barneveld.