Wist u dat de kachel, het toestel, niet (alleen) de uitstraling van uw haard bepaalt? Wilt u een klassieke uitstraling? Kies dan voor een klassieke schouw!

Inbouwhaarden: klassiek door hun schouw

Onze gashaarden en houtkachels zijn 'state of the art'. Voorzien van de laatste technieken en gemakken, veilig en duurzaam. Bij inbouw- en inzethaarden is het toestel slechts een onderdeel van het geheel. De "haard" dankt zijn uitstraling dan ook bovenal aan de schouw. Zo kunt u dus een hypermoderne gaskachel prachtig integreren in uw klassieke, romantische interieur. Gemaakt van bijvoorbeeld prachtig natuursteen of stijlvol marmer. Hout wordt gecombineerd met steen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. De keuzes zijn eindeloos. Daarom helpen onze adviseurs u bij het kiezen van de schouw die de klassiek uitstraling heeft die u zoekt. Hier alvast enkele pareltjes om inspiratie op te doen:

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Klassieke schouw 2

Klassieke schouwen: ook voor vrijstaande kachels

Ook voor vrijstaande kachels hebben wij prachtige klassieke schouwen. Zo creëert u die romantische, klassieke sfeer die u wilde hebben en wordt uw vrijstaande kachel het middelpunt van uw kamer. Daarbij kunt u een unieke achterwand kiezen die voor een bijzondere combinatie zorgt.

Klassieke schouw vrijstaande kachel

Kom naar de showroom

Een schouw moet u zien. Een schouw moet u ervaren. Net als de kachel zelf. Het prachtige natuursteen, de details in de klassieke schouw, de integratie met de haard: kom naar de showroom en ontdek de schouw die bij u past. Onze adviseur zien u graag.