Ook vindt u de Dru Maestro 100 in onze veelzijdige showroom in Barneveld. Deze moderne fronthaard van Dru is voorzien van de nieuwste technieken en creëert een schitterend vuur. 

Met de Dru Maestro 100 kunt u genieten van vuur zoals vuur bedoeld is. Deze moderne inbouwhaard is voorzien van de Eco Wave brandertechniek.

Geniet van een natuurlijk, vol vlambeeld

Zo kunt u bij minder warmtebehoefte toch blijven genieten van een natuurlijk, vol vlambeeld. Met dit systeem kunt u de hoogte van de vlammen op 15 verschillende standen instellen en tegelijkertijd besparen op uw gasverbruik. Zo creëert u de ultieme sfeer van een houthaard, maar met alle gemakken van een gashaard. 

Flexibele plaatsing mogelijk door de PowerVent

Ook is flexibele plaatsing mogelijk doordat deze haard voorzien is van PowerVent. Wilt u de haard het middelpunt van de woonkamer laten zijn? Wilt u misschien tijdens de avondmaaltijd genieten van een sfeervol vuur in de keuken? Of gaat u juist voor meer sfeer in de slaapkamer? Met de PowerVent van Dru zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze innovatieve techniek zorgt er namelijk voor dat u niet gebonden bent aan een speciale plek of bestaand rookkanaal. 

Ervaar zelf de sfeervolle Eco Wave

Wilt u het sfeervolle vuur van de Eco Wave zelf ervaren en meer te weten komen over flexibele plaatsing dank zij de PowerVent? Onze adviseurs in de showroom vertellen u graag meer over deze moderne fronthaard van Dru.