Wel een sfeervol vuur, maar geen rookkanaal of schoorsteen? Dat kan met een elektrische haard! De Modore 150 E is nieuw toegevoegd aan onze showroom. 

Brede elektrische haard van Element4

Een eigentijds interieur vraagt om een moderne haard. Een haard met een strakke vormgeving, ontworpen met oog voor detail. Dat is precies waar Element4 voor gaat! Het betoverende brede vuur is het eerste dat opvalt aan de Modore 150E van Element4. Een vuur dat anders is. Een vuur in een schitterende brede haard, strak ingebouwd in het interieur. 

Eigentijdse elektrische haard met stijl

Element4 produceert eigentijdse haarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staat voorop in alle ontwerpen. Hoewel Element4 vooral gericht was op gashaarden, is haar assortiment elektrische haarden de afgelopen maanden flink uitgebreid! Hiermee spelen de ontwerpers slim in op de huidige vraag. 

Modore 150E nu in onze showroom

Wilt u zelf de Modore 150E van Element4 zien? Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door het bijzondere vuur. Onze adviseur helpt u graag bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Naast Element4 hebben wij nog meer elektrische haarden in ons assortiment, bijvoorbeeld van Faber en Dimplex