Dru komt in juni met een heel bijzondere haard, De Dru Virtuo. Dit is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarmee u kunt genieten van een driedimensionaal vuur. Dru gebruikt een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie waardoor een geweldig vuurbeeld ontstaat.Met de Virtuo biedt Dru een nieuw soort vuur. Een vuur dat wel die unieke gezelligheid en romantiek biedt, maar zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Deze elektrische haard verbruikt dan ook geen traditionele brandstoffen, maar biedt wel heel veel sfeer.  

Elektrische haard klaar voor de toekomst

De Dru Virtuo is klaar voor de toekomst met voordelen voor de gebruiker én het milieu. Dit nieuwe vuur heeft geen fossiele brandstoffen nodig, maar zet wel een schitterend vuur neer met geluid van knisperend hout en een heerlijke warmte. Deze haard moet u eigenlijk zelf ervaren. Maar daarvoor moet u nog even geduld hebben! De Dru Virtuo elektrische haard met nieuw vuur komt in juni uit. Dus wilt u dit najaar verantwoord genieten van een sfeervol vlammenspel en aangename warmte? Plan uw bezoek aan Van Manen Haarden & Kachels in Barneveld.  

Realistisch vuur door geavanceerde techniek

Van elke kant kunt u volop genieten van het vlammenspel van de Dru Virtuo. De ontwikkelde projectietechniek maakt dat dit nieuwe vuur niet van echt vuur te onderscheiden is. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig kiezen uit verschillende vlambeelden, geluid en warmte. Op die manier kunt u genieten van het vuurbeeld dat past bij de situatie. De natuurechte houtblokkenset wordt gecombineerd met het LED gloeibed en maakt het plaatje compleet. 

Voordelen van de elektrische haard DRU Virtuo:

  • Unieke projectietechniek creëert verschillende soorten vlambeelden
  • LED gloeibed versterkt de vlameffecten
  • Geluid van een knapperend haatvuur
  • Voorzien van thermostaat functie
  • Optionele convectiespoiler zorgt voor optimale luchtcirculatie

Maximale sfeer met minimale milieubelasting

Op zoek naar een haard waarmee u op een milieubewuste manier kunt genieten van warmte en sfeer? Misschien is de Dru Virtuo wel de haard die u zoekt! Deze haard staat garant voor optimale functionaliteit en lange levensduur. Deze sfeerbrenger heeft geen traditionele brandstof nodig en stoot veel minder CO2 uit.

Grote plaatsingsvrijheid met een elektrische haard

Een ander groot voordeel is dat deze elektrische haard overal geplaatst kan worden. Er is geen schoorsteen of leiding nodig. Een stopcontact is genoeg voor een kamer vol sfeer. De Dru Virtuo is er in verschillende soorten en maten, verdeeld over drie categorieën: fronthaarden, 2-zijdige en 3-zijdige haarden. Welke variant past het beste bij uw woning? Let op! Deze unieke haard is vanaf juni 2020 leverbaar. Nu alvast een gesprek aangaan met onze verkoopadviseur? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld.