Natuurlijk vindt u in onze showroom de laatste modellen haarden en kachels, voorzien van de nieuwste technieken. Maar Van Manen doet meer! Kies voor een plateau om uw inbouwhaard helemaal naar eigen smaak af te maken. 

Plateau zorgt voor een schitterend totaalplaatje

Een 2-zijdige of 3-zijdige inbouwhaard vraagt eigenlijk om een strakke afwerking met een plateau. Wij hebben diverse opstellingen met haarden in onze showroom waar gebruik is gemaakt van verschillende plateaus. Zo kunt u precies het verschil zien tussen de verschillende steensoorten. Wij plaatsen onder meer plateaus van marmer, graniet, keramiek, hardsteen en blauwstaal. 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Moderne plateaus in onze veelzijdige showroom

Wij zijn op de hoogte van de trends en u vindt bij ons dan ook de meest moderne plateaus. Zo is ook het zwarte keramiek plateau bij de Kalfire GP110/75C vervangen door echt Carrara marmer. Het plateau lijkt dik doordat de plint volledig in het verstrek is gelijmd. Carrara is een trendy steensoort dat ook veel gebruik wordt door architecten. Onze monteurs plaatsen geheel op maat gemaakte plateaus rond uw haard. Combineer naar hartelust en vindt de haard en plateau die past bij uw interieurstijl. 

Grote hoekhaard van Kalfire met schitterend vuurzicht

De Kalfire GP110/75C is de grootste hoekhaard uit de Prestige serie van Kalfire. Deze 2-zijdige gashaard is voorzien van een prestigebrander waardoor de vlammen echt uit de houtblokken lijken te komen. Zo wordt een levensecht houtvuur gecreëerd. Optioneel is de Natural Spark Generator (NSG). Deze gepatenteerde techniek houdt in dat de vlammen echte vonkjes afgeven.

Gashaard Kalfire leverbaar in verschillende afmetingen

Ook bij deze haard zijn er verschillende keuzemogelijkheden voor wat betreft de achterwand en de brander decoratie. Bent u op zoek naar een moderne gashaard, maar is de GP110/75C aan de grote kant? Deze 2-zijdige haard is ook leverbaar in kleinere formaten, zoals de GP80/55C, de GP65/55C en de GP65/75C met een verticaal vlambeeld. 

Ontdek de verschillende opstellingen met plateaus 

Wilt u meer weten over de plateaus en gashaarden in ons assortiment? Breng een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld. U vindt hier diverse opstellingen met plateaus. Ontdek de mogelijkheden! Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen.