Levendige vlammen creëren samen een schitterend vlammenspel. Dankzij de Truflame Burner ontstaan er mooie, hoge vlammen met een prachtige, warme gloed. Vuur om in weg te dromen. De Global 70XT BF is nu brandend te zien in onze veelzijdige showroom!

Uitgebreid assortiment haarden en kachels

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Wij hebben houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Elke kachel heeft z'n eigen unieke eigenschappen. Sinds kort is ook de Global 70XT BF gashaard te bewonderen in onze showroom. Onze monteurs hebben deze kundig geïnstalleerd.

Global 70XT BF strak ingebouwd met marmeren kader

In de showroom is de haard strak ingebouwd met een marmeren kader. Kenmerkend voor marmer zijn de attractieve kleurschakeringen en aders. Marmer is weer helemaal hip! Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden! De Global 70XT BF kan strak ingebouwd worden, zodat de aandacht uitgaat naar vuur en vuur alleen. Ook kunt u kiezen voor een schouw, waarmee u een meer klassiek uiterlijk creëert. 

Eenvoudig en snel genieten met een moderne gashaard

Wat u ook kiest, wij garanderen dat de Global 70XT BF gashaard geen verkeerde keuze is! Met 1 druk op de knop van de afstandsbediening, brengt u de vlammen tot leven. Stoken op gas is eenvoudig, maar ook schoon en veilig. De haard is eenvoudig te installeren en geeft jarenlang een prettige warmte en sfeer. De haard kan zowel gestookt worden op aardgas als propaan. Voor het interieur heeft u keuze uit diverse binnenwanden zoals zwart, Ceraglass of Classic steen.

Bezoek onze showroom voor de Global gashaard

Wilt u meer weten over deze mooie gashaard van Global? Of wilt u zelf de haard ervaren? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom. De koffie staat klaar.