In onze showroom wordt weer hard gewerkt om de nieuwste modellen haarden, kachels en schouwen op een aantrekkelijke manier te presenteren. 

Wij vinden het belangrijk dat de showroom van Van Manen haarden en kachels up-to-date blijft en daarom vindt er regelmatig een (kleine) verbouwing plaats.

Nieuwe modellen in onze showroom

Oude modellen maken plaats voor nieuwe series en dat gaat gepaard met een hoop sloop-en breekwerk, maar ook met een zorgvuldige installatie en vakkundige afwerking. De 1500m2 showroom is natuurlijk het visitekaartje van Van Manen en moet er dan ook piekfijn uitzien! 

Onze mannen maken alles piekfijn in orde

De ombouw van de haard moet netjes zijn afgewerkt, de gashaard moet volledig waterpas staan, de snoeren moeten netjes worden weggewerkt en ook moet er ‘nog even’ een nieuw zitje worden gecreëerd. We doen er alles aan om de nieuwe modellen goed tot hun recht te laten komen. Bent u benieuwd naar de metamorfose die onze showroom momenteel ondergaat? Neem een kijkje aan de Dr. Willem Dreeslaan in Barneveld. Onze mannen zijn bezig met de afronding, maar er is al een hele hoop nieuws te zien.