In de houtkachelhoek in onze showroom is een nieuwe houthaard geplaatst. En niet zomaar een houthaard. De Spartherm Premium A-U-70h met een geweldig groot en intens vlambeeld. Een strakke inbouwhaard met liftdeur die u eenvoudig kunt regelen met de afstandsbediening. Werkelijk een parel onder de kachels! 

Verliefd op de Spartherm A-U-70h houthaard

Wat is hij mooi! Wat is hij sfeervol! Wij zijn helemaal verliefd op de Spartherm Premium A-U-70h houthaard! Deze grote houthaard staat brandend in onze showroom, zodat iedereen ervan kan genieten. Ontdek het geweldige vuurzicht van 3 kanten en voel de heerlijke warmte. U bent van harte welkom in onze showroom om deze Spartherm houthaard te bewonderen.

Houtkachels van Spartherm met innovatieve technieken

De houtkachels van Spartherm combineren eenvoudig en tijdloos design met innovatieve technieken. De Spartherm Premium A-U-70h is een moderne 3-zijdige houthaard met liftdeur. De liftdeur is eenvoudig en soepel te bedienen, zodat u eenvoudig hout kunt bijvullen om optimaal te genieten van een schitterend vlammenspel. En dat van 3 kanten! Dat betekent van alle hoeken in de kamer zicht op het vuur! 

 

Kies voor sfeer, warmte én het milieu met Spartherm

 

De Spartherm A-U-70h heeft een gemiddeld vermogen van 11,4kW en is daarmee geschikt om ook grotere ruimtes aangenaam te verwarmen. Met een rendement van maar liefst 81% kiest u niet alleen voor sfeer en warmte, maar dat maakt het ook nog eens een milieubewuste keuze. Wilt u meer weten over de Spartherm A-U-70h houthaard of andere houtkachels in onze showroom? U bent van harte welkom!