Buiten ook genieten van een sfeervol vuur en aangename warmte? Het kan met de Spartherm Fuora Q outdoor vrijstaande gaskachel. Geniet van een prachtig haardvuur bij iedere gelegenheid!

Elegante strakke tuinhaard van Spartherm

De Fuora Q is een elegante, strakke tuinhaard van Spartherm die uw tuin of terras een stijlvolle uitstraling geeft. Wanneer het 's avonds te koud wordt om nog aangenaam buiten te zitten, biedt de Fuora Q uitkomst! Of dat nu in de tuin is, op een terras of bij een restaurant. De Fuora Q staat garant voor een gezellige sfeer en lekkere warmte. Dat is ook de reden dat wij deze hebben opgesteld voor ons pand.  

Verplaats de Fuora Q haard eenvoudig dankzij de wieltjes

Onder de Fuora Q buitenhaard van Spartherm zitten wieltjes, zodat u de kachel eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kunt u op ieder plekje buiten genieten van uw tuin genieten van vuur, of dat nu uw tuin is of de veranda. 

Voordelen van de Fuora Q tuinhaard

  • Vuurzicht van 4 zijden
  • Verbrandingskamer met lavastenen
  • Plaats voor een gasfles van 11 kg
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Hoogte voor de vlammen is eenvoudig instelbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten

Buitenhaard kopen? Bezoek de showroom van Van Manen

Bent u op zoek naar een buitenhaard, maar is de Spartherm Fuora Q niet helemaal wat u zoekt? De Fuora is leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Maar ook hebben wij Faber TheBuzz in ons assortiment. Een stoere gaskachel van cortenstaal. Daarnaast leveren wij ook Faber TheTube, een elegante haard, die net als Faber TheBuzz en Spartherm Fuora Q brandt op propaangas. Wilt u meer weten over ons assortiment buitenhaarden? Bezoek dan onze showroom!