Wanneer u onze showroom bezoekt, willen we graag dat u zich thuisvoelt. De aankleding van de showroom speelt hierbij een belangrijke rol.

Wij zetten dan ook niet zomaar even een aantal haarden op een rij, maar creëeren het totaalbeeld.

Van Manen gaat voor het totaalplaatje

Dit doen wij door het plaatsen van comfortabel zitmeubilair, op maat gemaakte kasten, kleine accesoires, maar ook door grotere objecten zoals deze stalen deuren die kort geleden geplaatst zijn. Door een totaalplaatje te creëren kunt u inspiratie opdoen en zien hoe een nieuwe kachel of haard er ongeveer uit komt te zien in uw woning.

  

Schitterende Kalfire achter de stalen deuren

Zulke stalen deuren geven onze showroom net dat beetje extra, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de haarden en kachels die sfeervol staan te branden. Wat dacht u van de mooie, brede inbouw gashaard van Kalfire achter de stalen deuren? Met de Kalfire G130/37S kunt u genieten van een vol vlambeeld met minder gasverbruik. Deze 130cm brede haard is voorzien van de nieuwste technieken. U heeft zelf de keuze uit verschillende achterwanden en branderdecoratie. Zo kunt u precies de haard kiezen die het beste aansluit bij uw wensen en interieur. Deze haard is ook verkrijgbaar in kleinere formaten. 

   

Geniet van een intens vlammenspel

Of is de haard links van de stalen deuren misschien de haard van uw dromen? De Kalfire W66/48S is een 3-zijdige houthaard waarbij u kunt genieten van een optimaal zicht op het intense vlammenspel. Door het ontbreken van kaders op de hoeken en aan de onderzijde heeft u namelijk vrij zicht op de vlammen. Daarnaast is de haard ook nog eens eenvoudig in gebruik.

Wilt u meer weten over de haarden van Kalfire of gewoon even binnenlopen en de sfeer proeven in onze showroom? U bent van harte welkom!