Genieten van een schitterend breed houtvuur? Dat kan met de Dik Geurts Instyle 1000! Deze moderne houthaard is recent toegevoegd aan onze vernieuwde showroom.

Met deze houthaard bent u verzekerd van jarenlang plezier. Alle modellen van Dik Geurts voldoen namelijk aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek.

Langdurig genieten van vuur

Ook heeft de  Dik Geurts Instyle 1000 een hoog rendement en een schonere verbranding. Zo kunt u ook in e toekomst genieten van sfeervolle momenten bij de haard.

Uitermate geschikt voor bestaande situaties

Deze inbouwhaard is speciaal ontworpen voor bestaande situaties. Bij verbouwing of renovatie kan een oude gas-of houthaard eenvoudig worden vervangen door deze moderne houthaard. De haard kunt u naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur, doordat u keuze heeft uit verschillende kaders. Zo kunt u de haard creëren die het beste bij uw stijl past.

Bezoek onze vernieuwde showroom

In onze vernieuwde showroom in Barneveld kunt u zelf de Dik Geurts Instyle 1000 zien en ervaren. Misschien is deze opvallende inbouwhaard wel dé haard voor u! Onze adviseurs staan voor u klaar om u meer te vertellen over deze schitterende houthaard van Dik Geurts.