In onze sfeervolle showroom vindt u haarden en kachels die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Modellen met allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Sommige modellen verdienen wat extra aandacht zoals de Dik Geurts Odin houtkachel.

Ronde houtkachel als eyecatcher voor uw interieur

Vakmanschap, warmte en design, dat is Dik Geurts! De Dik Geurts Odin is een schitterende designhaard waarin u een sfeervol houtvuur kunt stoken. Ook in de showroom trekt de Odin de nodige aandacht. Waarom? Natuurlijk door zijn ronde vormen! Daarmee is de Dik Geurts Odin een unieke kachel. In onze showroom staat de Dik Geurts plateau opgesteld. Het plateau zorgt voor net dat beetje extra's. Naast stylish, ook nog eens praktisch omdat het een ideale plaats is om houtblokken op te bergen. 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Verschillende Dik Geurts Odin modellen op de markt

Fabrikant Dik Geurts heeft verschillende modellen van de Odin houtkachel op de markt gebracht. Zo is er de Dik Geurts Odin Tunnel Fixed die aan het plafond bevestigd kan worden. Dit geeft veel vrijheid in de plaatsing van de kachel. Wilt u de kachel in het midden van de kamer, zodat iedereen van het vuur kan genieten? Dat is zeker mogelijk! Onze adviseur kan u precies vertellen waar u op moet letten. 

Dik Geurts houtkachels met robuust karakter

Het robuuste karakter van Dik Geurts zien we bij de Odin-serie terug in verschillende elementen, zoals het gebruik van donker antraciet, de naadloze afwerking, het stoere scharnier van de deur, de perfecte luchtdichtheid en de eenvoud van de enkele luchtschuif.

Verschillende houtkachels van Dik Geurts in de showroom

Met een houtkachel van Dik Geurts haalt u een stukje vakmanschap in huis. Houtkachels met innovatieve technische kwaliteiten door jarenlange ervaring. Door het gebruik van slimme technieken in combinatie met de beste materialen, behalen de toestellen van Dik Geurts een hoog rendement. Met een Dik Geurts kunt u sfeervol en bewust genieten van een schitterend houtvuur. Wilt u meer weten over de Odin-serie of de andere modellen van Dik Geurts? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld.