Ons magazijn is verhuisd naar de Bellstraat 27-29! Van Manen haarden en kachels heeft hiermee weer een stap gezet om u als klant extra goed te kunnen bedienen.

In het magazijn worden namelijk niet alleen voorraden opgeslagen, maar ook vindt u hier onze showroommodellen. Deze modellen stonden eerder in onze showroom aan de Dr. W. Dreeslaan, maar hebben ondertussen plaats gemaakt voor andere toestellen. De showroommodellen kunt u extra voordelig kopen in ons magazijn. Op dit moment zijn er zo’n 20 modellen extra aantrekkelijk geprijsd in ons nieuwe magazijn aan de Bellstraat.

Verkoop van showroommodellen

Wat dacht u van de Jydepejsen Soft Line? Deze schitterende vrijstaande houtkachel kent zachte lijnen en ronde vormen. Daarmee creëert de Zweedse fabrikant Jydepejsen een kachel met een vriendelijke uitstraling. Dank zij de grote ruit heeft u ruim zicht op het vlammenspel. Met deze kachel bent u verzekerd van een heerlijke warmte en unieke sfeer. Een kwalitatief goede kachel voor een zeer voordelige prijs!

   

Of bent u misschien op zoek naar een brede inzethaard die uw authentieke open haard kan vervangen? Misschien is de Dik Geurts Instyle 800 met inbouwkader dan wel de haard van uw dromen. Bij een verbouwing of renovatie kan een oude gas-of houthaard namelijk eenvoudig vervangen worden door deze moderne en milieuvriendelijke haard. Zo kunt u op een milieubewuste manier genieten van een schitterend sfeervol vuurbeeld.

Recente modellen in ons magazijn

Wilt u weten welke modellen u nog meer kunt vinden in ons magazijn? Bekijk de toestellen op onze pagina met showroommodellen. Bent u geïnteresseerd in één van deze modellen? Dan is het verstandig dat u eerst contact met ons opneemt. De showroommodellen kunnen namelijk snel gaan en hoewel wij proberen onze site zoveel mogelijk up-to-date te houden, zou het jammer zijn als het model van uw keuze net verkocht is.

Uitgebreid assortiment bij Van Manen

Naast de ruim 20 modellen in ons magazijn, kunt u natuurlijk in onze showroom genieten van meer dan 250 haarden en kachels. Zo is er altijd een model te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. Wilt u het komende stookseizoen genieten van een schitterend vuur en de heerlijke warmte van een haard of kachel? Ontdek de uitgebreide en veelzijdige collectie bij Van Manen!