De Kalfire W53/50R is een compacte inbouw houthaard met een geweldig vuurbeeld. De 3-zijdige, kaderloze ruit zorgt ervoor dat u onbelemmerd kunt genieten van het geweldige vuur. De haard is opgesteld in onze showroom. En u bent van harte welkom om deze te bekijken! 

De aandacht bij Kalfire gaat uit naar vuur

Beleving, individualiteit en duurzaamheid staan bij Kalfire op de eerste plaats. Kalfire produceert gashaarden en houthaarden waarbij de aandacht uitgaat naar vuur. Met een haard of kachel van Kalfire kunt u dan ook genieten van een schitterend vlammenspel. Gas of houtgestookt? De keuze is aan u! Welke variant past het beste bij uw warmtevraag en stookwensen? Onze adviseur helpt u graag bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

Geniet van een geweldig intens vlammenspel met Kalfire

Kiest u voor een houtgestookte haard? Ontdek dan de voordelen van de Kalfire W53/50R. Deze compacte 3-zijdige houthaard is in vrijwel ieder interieur te plaatsen dankzij zijn bescheiden afmetingen. Toch doet dit niet onder aan het vlammenspel! Juist doordat het hier gaat om een 3-zijdige haard, kunt u volop genieten van een geweldig intens vlammenspel. 

Kalfire W53/50R innovatieve designhaard

De Kalfire W53/50R is een unieke en innovatieve designhaard, gemaakt van robuuste materialen. De W staat hierbij voor Wood, 53 voor de diepte, 50 voor de hoogte en de R voor Roomdivider. De haard is namelijk uitermate geschikt om een scheiding aan te brengen in de ruimte. De Glasdeur is volledig kaderloos en dat maakt het vuurzicht werkelijk uniek! Dankzij de soepele liftdeur kunt u hout eenvoudig bijvullen.

Kalfire gashaarden en houtkachels in onze showroom

Wilt u meer weten over de Kalfire W53/50R houthaard of andere houthaarden van Kalfire? In onze showroom vindt u de W53/50R opgesteld, maar ook nog andere haarden en kachels van Kalfire. We hopen u binnenkort te begroeten!