Xaralyn is de nieuwe naam van Ruby Fires. Het bedrijf gaat met dezelfde mensen verder onder de nieuwe naam Xaralyn, clean fire system. Xaralyn levert sfeerhaarden op bio-ethanol en elektriciteit. Stuk voor stuk unieke haarden met een bijzonder vlambeeld.

Veilige en zuinige bio-ethanol en elektrische haarden

Xaralyn biedt een assortiment veilige en zuinige bio-ethanol haarden en energiezunige elektrische haarden. Daarnaast heeft Xaralyn diverse meubelen en schouwen waar de haarden in geplaatst kunnen worden. Prettige bijkomstigheid is dat u voor een bio-ethanol of elektrische geen schoorsteen of rookkanaal nodig heeft. Dat betekent geen grote verbouwing, maar eenvoudig en snel genieten van een sfeervol vlammenspel. 

Kies bij renovatie voor bio-ethanol of elektrisch

Wanneer u een bestaande haard heeft en geen zin heeft in een grote verbouwing, kies dan voor bio-ethanol of elektrisch van Xaralyn. Xaralyn biedt inzethaarden van verschillende formaten die eenvoudig te plaatsen zijn. Houdt u van 'echt' vuur? Kies dan de bio-ethanol brander. Xaralyn heeft speciale inbouw-units ontwikkeld om deze makkelijk te plaatsen. Een rookgasafvoer is niet nodig. 

Elektrische haard: mooie en makkelijke oplossing

Vindt u sfeer het belangrijkste? Dan kunt u ook kiezen voor een elektrische (LED) haard. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden, maar hebben ook een verwarmingselement. Zo kunt u ook nog eens genieten van een aangename bijverwarming. Elektriciteit is dé energiebron van de toekomst. Zo maakt u met een elektrische haard een keuze voor de toekomst. 

Voordelen van Xaralyn sfeerhaarden

  • Volledig te personaliseren
  • Altijd innovatief en vooruitstrevend
  • Sfeerhaarden zonder rookkanaal
  • Makkelijk en veilig te installeren
  • Veiligheid en kwaliteit staat voorop

Xaralyn in de showroom van Van Manen

In onze showroom vindt u diverse toestellen van Xaralyn. Wilt u meer weten over de elektrische haarden en de bio-ethanol haarden van Xaralyn? Breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs voorzien u graag van goed en eerlijk advies.