Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Faber

Degelijk en duurzaam met een haard of kachel van Faber. Gas of elektrisch? Bij Faber is alles mogelijk.

Faber

Faber produceert degelijke en duurzame kachels en haarden. Van Manen houdt van degelijke, duurzame producten en heeft dan ook de haarden en kachels van Faber in het assortiment. Zo kunt u in onze showroom zelf de sfeer ervaren en de warmte voelen van deze mooie haarden. Faber heeft een grote collectie gashaarden in het assortiment, maar ook aantal houtgestookte en elektrische modellen. Zo is er altijd een Faber die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. 

Faber Opti-myst

Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Hoewel een elektrische haard weer een heel ander soort haard is dan een gashaard of houthaard, vindt Faber het heel belangrijk dat ook bij een elektrische haard genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. Het Optimyst vuurbeeld maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ bij elektrische haarden. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. . 

Een greep uit het assortiment van Faber

Faber Blokhus Gashaard
Faber Blokhus
Gas
Design gashaard met prachtig vuur door de Faber Log Burner. 
Faber Matrix 1300/400 III Gashaard
Faber Matrix 1300/400 III
Gas
Geweldige, brede gashaard uit de Matrix serie van Faber met schitterend vuurzicht.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM