Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Rika

Onmiskenbare veiligheid, uniek en overtuigend, functioneel en emotioneel. Rika bouwt niet alleen kachels, maar biedt kwaliteit voor het leven. 

Rika

Een pelletkachel van Rika verenigt de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. Zo kunt u genieten van snelle warmtevoorziening en een aangename stralingswarmte. De automatische brandstoftoevoer, eenvoudige bediening via het touchdisplay en kantelend asrooster (modelafhankelijk) zijn slechts enkele voordelen van een pelletkachel van Rika. Rika investeert in kwaliteit, toonaangevende technologieën en uitstekend design. 'Fire is our passion' is niet voor niets de slogan van Rika. Die slogan wordt nog eens extra onderstreept wanneer u de pelletkachels in het echt ervaart. 

Rika blijft innoveren

De kachels van Rika zijn uitgerust met tal van innovatieve technologieën. Bij de ontwikkeling staat het gebruik door de klant altijd centraal. Zo weet u zeker dat u door middel van een eenvoudige bediening optimaal kunt genieten van een heerlijke warmte. 

Voordelen:

  • Optimale veiligheid en duurzaamheid
  • Volledig luchtdicht, geen vervroming dankzij dik materiaal
  • Hoge milieuvriendelijkheid
  • Tijdloos design
  • Zeer zuinig en comfortabel in gebruik
  • Kwalitatieve Oostenrijkse productie

Een greep uit het assortiment van Rika

Rika Livo Pelletkachel
Rika Livo
Pellet
Unieke pelletkachel met pelletreservoir aan de achterzijde. 
Rika Livo Pelletkachel
Rika Livo
Pellet
Unieke pelletkachel met pelletreservoir aan de achterzijde. 
Rika Domo Pelletkachel
Rika Domo
Pellet
Opvallende blikvanger van Rika. De beste keuze voor maximaal comfort en modern verwarmen.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM