Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Stijlvolle Interieurideeën

Stalen deuren voor uw interieur

Een trend die nu we al een aantal jaren zien in het interieur, zijn de stalen deuren. Een stalen deur is een industriële eyecatcher. Groot voordeel is dat door het gebruik van glas, de lichtinval behouden wordt. Stalen deuren zijn er in allerlei soorten en maten, zoals de schuifdeur, scharnierdeur en taatsdeur. Ook in onze showroom vindt u een moderne stalen deur. Deze komt schitterend tot zijn recht met de mooie gashaard die achter de deuren prijkt. Werkelijk een schitterende combinatie. En zo kunt u vanuit meerdere ruimtes genieten van het sfeervolle vuur.

Afbeelding
Afbeelding

Compleet interieur

Wist u dat in onze showroom meer dan 200 haarden en kachels zijn opgesteld? Veel van deze haarden zijn in een huiselijke setting opgesteld, zodat u inspiratie kan opdoen. Wanneer u kiest voor een inbouwhaard of bijvoorbeeld een zwarte, stalen vrijstaande kachel, kunt u vrijwel alle kanten op met uw interieur. Houdt u van natureltinten of juist van kleur? Het belangrijkste is dat u blij wordt van uw interieur! En weet u het allemaal niet zo goed, dan nodigen wij u uit om eens goed rond te kijken in onze 1.500 m² showroom. U vindt hier verschillende smaakvolle interieurstijlen terugkomen, zodat u ideeën op kunt doen voor uw eigen woning.
Afbeelding
Afbeelding

Op maat gemaakte kasten en plateau's

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kast voor uw woonkamer of slaapkamer? Bij ons is (bijna) alles mogelijk! U bepaalt precies hoe uw kast eruit ziet, de kleur, de materialen, de indeling, de keuze is aan u! Vindt u het moeilijk om een kast in te delen? Onze adviseur kijkt graag samen met u hoe u de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om een inbouwhaard in te laten bouwen in een kast. Zo creëert u niet alleen een sfeervol geheel, maar een op maat gemaakte kast is ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Een uniek meubelstuk dat helemaal is afgestemd op uw interieursmaak, wensen en stijl. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen, ook op het gebied van op maat gemaakte kasten. Wij hebben diverse opstellingen die u laten zien wat er allemaal mogelijk is. En heeft u vragen? Die kunt u altijd stellen aan onze adviseurs. Wij staan voor u klaar!


Afbeelding
Afbeelding

Slaapkamers, mét of zónder haard

Wij van Van Manen zijn trots op ons bedrijf. Met onze klantgerichte service willen wij iedere showroombezoeker zo goed mogelijk helpen. Dat doen wij tegenwoordig niet alleen op het gebied van haarden en kachels, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw complete slaapkamer! Wanneer u iets verder loopt, vindt u de 6.000 m² showroom van Van Manen Slaapkamers. Sfeervolle slaapsystemen voor ieder type slaper. Met merken als Velda, Serta, Mérens en Steel & Stockings is er altijd een bed of boxspring te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. En wilt u graag een haard in uw slaapkamer? Dan heeft u natuurlijk het beste van twee werelden! Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle elektrische haard in uw slaapkamer? Bezoek onze uitgebreide showroom, dan laten wij zien hoe dit eruit kan zien. Natuurlijk staan uw wensen voorop.
Afbeelding
Afbeelding

 

Ontdek wat bij jou past

U kunt natuurlijk online inspiratie opdoen, maar sfeer moet u proeven, de gezelligheid zelf ervaren. Dat is bijna onmogelijk online. Maak daarom een afspraak voor een bezoek aan Van Manen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Doe inspiratie op in onze uitgebreide en sfeervolle showrooms. Maak uw wensen kenbaar bij de adviseur, dan laat hij verschillende mogelijkheden zien die passen in uw interieur. Of het nou gaat om een moderne, sfeervolle haard of een metamorfose in de slaapkamer. U bent van harte welkom bij Van Manen Haarden & Kachels en Van Manen Slaapkamers!