Bezoek onze Showroom

Vuur van een bio ethanol sfeerhaard

Wilt u op een eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuur? Dan is een bio ethanol sfeerhaard misschien wel de perfecte oplossing voor u! Een bio ethanol sfeerhaard is vrijwel overal te plaatsen, omdat een rookkanaal niet nodig is. Door gebruik van de nieuwste technieken wordt het vuur van de bio ethanol sfeerhaarden steeds realistischer. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van een gezellig en sfeervol vlammenspel. 

Alle bio-ethanol haarden

Het gemak van een bio ethanol kachel

In ons uitgebreide assortiment vindt u bio-ethanol haarden van Planika en Element4. Het grootste verschil tussen deze twee merken is dat Element4 werkt met ruiten. Dit geeft de haarden nog meer een uitstraling van een gashaard. Wij adviseren u bij deze haarden een rookafvoer te plaatsen. Zo voert de haard zijn rookgassen af naar buiten en wordt zuurstof door dezelfde buis naar het vuur geleidt. De geur van bio-ethanol is hierdoor veel minder waar te nemen. Is een afvoer niet mogelijk in uw woning? Onze adviseurs kijken graag met u mee naar een passende oplossing. 

Meer over bio-ethanol

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord Verwarmen met een bio-ethanol haard

Met een bio-ethanol haard kunt u eenvoudig enieten van een sfeervol vuurbeeld. Bio-ethanol komt vrij uit biologisch restmateriaal door middel van gisting. Bio-ethanol wordt gezien als een milieuvriendelijke oplossing en alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Hoe kunt u uw woning Verantwoord Verwarmen met een
bio-ethanol haard? Bekijk het filmpje! 

Naar het kenniscentrum

Kies bewust met een ecokachel

Bio ethanol is een biologische brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige grondstoffen die suiker en zetmeel bevatten. Bij verbranding van bio ethanol in de ecokachel, komt alleen waterdamp en een kleine hoeveelheid niet schadelijke kooldioxide vrij. Zo weet u dat u een milieubewuste keuze maakt, wanneer u kiest voor een ecokachel op bio ethanol. 

Meer over bio-ethanol brander

Grote collectie bio ethanol sfeerhaarden bij Van Manen

In onze stijlvolle showroom in Barneveld vindt u een uitgebreide collectie bio ethanol sfeerhaarden van het merk Planika en Element4. Naast modellen die tegen een muur geplaatst worden, hebben we ook de vrijstaande bio ethanol haard. Sommige doorkijk varianten zijn uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. Liever een bio ethanol haard met schouw? Onze schouwen zijn vaak goed te combineren met een inzetvariant van de bio ethanol sfeerhaard. Wilt u meer informatie over de bio ethanol sfeerhaarden? Neem contact op of kom langs in onze showroom

Welkom in Barneveld

Een greep uit ons assortiment...

Planika Fire Line Automatic 4 79 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 79 cm
Bio-ethanol
Compacte Bio-ethanolhaard van Planika met sfeervol vuurzicht.
Element4 Sky Medium roomdivider bio Bio-ethanol haard
Element4 Sky Medium roomdivider bio
Bio-ethanol
Inbouw bio-ethanol haard van Element4. Door de ruit heeft de haard veel weg van een gashaard.
Planika Basket Fire Logs Bio-ethanol haard
Planika Basket Fire Logs
Bio-ethanol
Unieke bio ethanol haard die in vrijwel iedere woning te plaatsen is.
Planika Fire Line Automatic 4 199 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 199 cm
Bio-ethanol
Wilt u een blikvanger voor uw woning? Ontdek de bio ethanol haarden van Planika.

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment