Vrijstaande Bio-ethanol haarden

Vuur van een bio ethanol sfeerhaard

Wilt u op een eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuur? Dan is een bio ethanol sfeerhaard misschien wel de perfecte oplossing voor u! Een bio ethanol sfeerhaard is vrijwel overal te plaatsen, omdat een rookkanaal niet nodig is. Door gebruik van de nieuwste technieken wordt het vuur van de bio ethanol sfeerhaarden steeds realistischer. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van een gezellig en sfeervol vlammenspel. 

Alle bio-ethanol haarden

Oneindige plaatsingsmogelijkheden
met een bio ethanol kachel

Groot voordeel aan een bio ethanol kachel, is dat deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Er is geen rookkanaal nodig en ook geen stopcontact! De brandbare vloeistof wordt in de bio ethanol sfeerhaard zelf geplaatst, die u met een lange lucifers aansteekt. Na zo'n 10 minuten is het vlambeeld optimaal en kan het genieten met een bio ethanol sfeerhaard meteen beginnen.

Meer over bio-ethanol

Inbouw en inzet bio-ethanol haarden

Verantwoord stoken

Wie kan het nog? Goed hout stoken? Het is van groot belang dat u goed leert stoken wanneer u kiest voor een houthaard. De technieken worden steeds geoptimaliseerd, zodat u een moderne houthaard eenvoudig kunt bedienen. Maar om een sfeervol vlammenspel zonder rookoverlast te creëren, zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. Uw houtkachelspecialist Van Manen organiseert daarom door het jaar verschillende stookavonden.

Naar het kenniscentrum

Kies bewust met een ecokachel

Bio ethanol is een biologische brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige gronstoffen die suiker en zetmeel bevatten. Bij verbranding van bio ethanol in de ecokachel, komt alleen waterdamp en een kleine hoeveelheid niet schadelijke kooldioxide vrij. Zo weet u dat u een milieubewuste keuze maakt, wanneer u kiest voor een ecokachel op bio ethanol. 

Meer over de keramische brander

Veilige Ruby brander

Grote collectie bio ethanol sfeerhaarden bij Van Manen

In onze stijlvolle showroom in Barneveld vindt u een uitgebreide collectie bio ethanol sfeerhaarden van het merk Ruby Fires. Naast modellen die tegen een muur geplaatst worden, hebben we ook de vrijstaande bio ethanol haard. Sommige doorkijk varianten zijn uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. Liever een bio ethanol haard met schouw? Onze schouwen zijn vaak goed te combineren met een inzetvariant van de bio ethanol sfeerhaard. Wilt u meer informatie over de bio ethanol sfeerhaarden? Neem contact op of kom langs in onze showroom

Welkom in Barneveld

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...

Ruby Fires Ambiance met bio-ethanol brander
Bekijk dit product
Eenvoudige strakke bio-ethanol haard 
Vergelijkbaar product in de showroom
Ruby Fires Umbria met bio-ethanol brander
Bekijk dit product
Wandhaard met een modern tijdloos ontwerp
Vergelijkbaar product in de showroom