Vrijstaande Bio-ethanol haarden

Veilige manier van open vuur

Naar een bio ethanol open haard heeft u geen omkijken. Het is een veilige en schone haard, die brandt op een biologische brandstof. De gassen die vrijkomen tijdens het branden, zijn volkomen veilig. Een groot voordeel is dat u kunt genieten van een open vuur. Dit zorgt voor een unieke, gezellige sfeer die merkbaar is zodra de haard wordt aangestoken. Ook is een bio-ethanol haard uitermate geschikt om te plaatsen in een schouw. Daarmee creëert u weer een compleet andere sfeer. Ontdek bij Van Manen wat er allemaal mogelijk is met een bio-ethanol haard.

Alle bio-ethanol haarden

Vuur van biologische brandstof

Bio-ethanol is een soort alcohol en het woord ‘bio’ geeft aan dat deze brandstof gemaakt is van een biologische bron zoals bijvoorbeeld suikerbiet, suikerriet of mais. Bio-ethanol is een vloeistof dat lijkt op water. U vult uw haard met deze vloeistof en na het ontsteken kunt u veilig, vertrouwd en eenvoudig genieten van een sfeervol vuur.

Meer over bio-ethanol

Inbouw en inzet bio-ethanol haarden

Veilige Ruby brander

Keramische brander van Ruby Fires

De keramische brander van Ruby Fires is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen. De brandstof wordt volledig in de keramishe steen geabsorbeerd. Zodra de brander open wordt gezet, zorgt het gas voor een rustige, economische verbranding die tot 50% zuiniger is dan de meeste andere branders. Meer weten over deze brander van Ruby of andere zuinige branders? Wij, van Van Manen, kunnen u hier alles over vertellen.

Meer over de keramische brander

Brandend in de showroom

In onze showroom vindt u een aantal modellen bio-ethanol haarden. U kunt deze brandend zien, zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer en warmte van een bio-ethanol vuur. Dat is dan ook dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Wij delen graag onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur.

Welkom in Barneveld

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...

Ruby Fires Ambiance met bio-ethanol brander
Bekijk dit product
Eenvoudige strakke bio-ethanol haard 
Vergelijkbaar product in de showroom
Ruby Fires Umbria met bio-ethanol brander
Bekijk dit product
Wandhaard met een modern tijdloos ontwerp
Vergelijkbaar product in de showroom