Bezoek onze Showroom

Vuur van een bio ethanol sfeerhaard

Wilt u op een eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuur? Dan is een bio ethanol sfeerhaard misschien wel de perfecte oplossing voor u! Een bio ethanol sfeerhaard is vrijwel overal te plaatsen, omdat een rookkanaal niet nodig is. Door gebruik van de nieuwste technieken wordt het vuur van de bio ethanol sfeerhaarden steeds realistischer. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van een gezellig en sfeervol vlammenspel. 

Alle bio-ethanol haarden

Oneindige plaatsingsmogelijkheden
met een bio ethanol kachel

Groot voordeel aan een bio ethanol kachel, is dat deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Er is geen rookkanaal nodig en ook geen stopcontact! De brandbare vloeistof wordt in de bio ethanol sfeerhaard zelf geplaatst, die u met een lange lucifers aansteekt. Na zo'n 10 minuten is het vlambeeld optimaal en kan het genieten met een bio ethanol sfeerhaard meteen beginnen.

Meer over bio-ethanol

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord Verwarmen met een bio-ethanol haard

Met een bio-ethanol haard kunt u eenvoudig enieten van een sfeervol vuurbeeld. Bio-ethanol komt vrij uit biologisch restmateriaal door middel van gisting. Bio-ethanol wordt gezien als een milieuvriendelijke oplossing en alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Hoe kunt u uw woning Verantwoord Verwarmen met een
bio-ethanol haard? Bekijk het filmpje! 

Naar het kenniscentrum

Kies bewust met een ecokachel

Bio ethanol is een biologische brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige grondstoffen die suiker en zetmeel bevatten. Bij verbranding van bio ethanol in de ecokachel, komt alleen waterdamp en een kleine hoeveelheid niet schadelijke kooldioxide vrij. Zo weet u dat u een milieubewuste keuze maakt, wanneer u kiest voor een ecokachel op bio ethanol. 

Meer over bio-ethanol brander

Grote collectie bio ethanol sfeerhaarden bij Van Manen

In onze stijlvolle showroom in Barneveld vindt u een uitgebreide collectie bio ethanol sfeerhaarden van het merk Planika. Naast modellen die tegen een muur geplaatst worden, hebben we ook de vrijstaande bio ethanol haard. Sommige doorkijk varianten zijn uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. Liever een bio ethanol haard met schouw? Onze schouwen zijn vaak goed te combineren met een inzetvariant van de bio ethanol sfeerhaard. Wilt u meer informatie over de bio ethanol sfeerhaarden? Neem contact op of kom langs in onze showroom

Welkom in Barneveld

Een greep uit ons assortiment...

Planika Fire Line Automatic 3 79 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 3 79 cm
Bio-ethanol
Compacte Bio-ethanolhaard van Planika met sfeervol vuurzicht.
Planika Prime Fire 70 cm Bio-ethanol haard
Planika Prime Fire 70 cm
Bio-ethanol
Eenvoudige strakke bio-ethanol haard van Planika met schitterend vuurzicht.
Planika Basket Fire Logs Bio-ethanol haard
Planika Basket Fire Logs
Bio-ethanol
Unieke bio ethanol haard die in vrijwel iedere woning te plaatsen is.
Planika Fire Line Automatic 3 199 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 3 199 cm
Bio-ethanol
Wilt u een blikvanger voor uw woning? Ontdek de bio ethanol haarden van Planika.

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment