Echt vuur, eenvoudige bediening en een levendig vlammenspel, dat bereikt u met een bio ethanol haard. De plaatsingsmogelijkheden zijn oneindig. Wilt u een bio ethanol haard inbouwen in een kast? Wij vertellen u graag wat er mogelijk is!

Luxe bio ethanol haard van Planika

In ons assortiment vindt u de schitterende bio ethanol haarden van Planika. Kwaliteitshaarden met een hoog comfort. Deze haarden zijn heel eenvoudig in gebruik en zorgen daarmee voor extra comfort. Aansteken is niet meer nodig. Met één druk op de knop van de afstandsbediening komt het vuur tot leven. De Planika haarden zijn volledig beveiligd. Reservoir bijna leeg? Ook dat geeft de haard aan! Zo weet u heel eenvoudig wanneer het tijd is om de bio ethanol bij te vullen.

Oneindige plaatsingsmogelijkheden met een bio ethanol haard

Doordat er geen rookgasafvoer nodig is of een gasaansluiting, zijn bio ethanol haarden relatief eenvoudig te plaatsen. Is uw woning gasloos? Ook dan is een bio ethanol haard een goede oplossing voor warmte en sfeer. De plaatsingsmogelijkheden zijn (bijna) oneindig. Het enige dat u nodig heeft, is een stopcontact. Een stopcontact is nodig om de afstandsbediening te kunnen gebruiken. Wilt u de bio ethanol haard inbouwen in een kast? Wilt u een bio ethanol haard met tv meubel? Of liever een bio ethanol haard als roomdivider? Het kan allemaal!

Bio ethanol haarden

Planika bio ethanol haard in kast

Bio ethanol haard inbouwen in kast

Heeft u er al over nagedacht waar u uw haard wil laten plaatsen? Misschien een bio ethanol haard inbouwen in een kast? Wist u dat Van Manen Haarden & Kachels kasten en plateaus op maat maakt? Wanneer u kiest voor deze combinatie, denkt u zelf mee in het ontwerp. Onze adviseur vertelt u de mogelijkheden over materiaalgebruik en zorgt voor een veilige, sfeervolle oplossing. Een bio ethanol haard in de kast maakt dat de haard echt onderdeel is van uw woning. Daarnaast creëert u ook nog eens praktische opbergruimte voor de kamer.

Bio ethanol haard met tv meubel

Wilt u uw televisie laten integreren in een kastenwand met daaronder een mooie bio ethanol haard? Kies dan voor een bio ethanol haard met tv meubel. Met een schuifpaneel kunt u er ook voor kiezen dat de televisie niet zichtbaar is en de aandacht uitgaat naar het levendige vlammenspel van de haard. Uw bio ethanol haard tv meubel zal werkelijk de blikvanger zijn van de kamer!

Planika bio ethanol haard tv meubel

Voordelen Planika bio ethanol haarden:

 • Keuze uit diverse maatvoeringen
 • Efficiënt verbrandingsproces door BEV Technologie
 • Eenvoudige bediening
 • Verschillende installatiemethodes

Voordelen gepatenteerde BEV Technologie

  • Geen direct contact tussen brandstof en vlam
  • Geen geur, rook of as
  • Schoon verbrandingsproces
  • Natuurlijke, gouden vlammen
  • Langere brandduur

Planika bio ethanol haarden

Planika bio ethanol haard inbouwen in kast

Bio ethanol haarden bij Van Manen Haarden & Kachels

Wilt u meer weten over ons assortiment bio ethanol haarden? Of heeft u nog specifieke vragen over een bio ethanol haard inbouwen in een kast? U bent van harte welkom in onze 1500 m2 showroom in Barneveld. U vindt hier diverse opstellingen van haarden die worden gecombineerd met een praktische kast. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.